قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هشدار هند به «فیسبوک» و «یوتیوب»

هند به فیسبوک و یوتیوب هشدار داد تا برای جلوگیری از دیپ فیک یا همان جعل عمیق، قوانین را رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، دو منبع آگاه به رویترز گفتند که دولت هند روز جمعه به فیس‌بوک و یوتیوب هشدار داد که مکرراً به کاربران یادآوری کنند که قوانین محلی، آن‌ها را از پست کردن محتوای شامل فحاشی یا اطلاعات نادرست منع می‌کند.

 

این هشدار توسط معاون «راجیو چاندراسخار» وزیر فناوری اطلاعات هند، در جلسه ای غیرعلنی اعلام شد و او گفت که بسیاری از شرکت ها شرایط استفاده خود را با وجود قوانین 2022 به روز نکرده اند. این قوانین محتوای مضر برای کودکان یا جعل هویت شخص دیگری را ممنوع می کند.

 

این در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده درباره دیپ‌فیک‌ها رخ می‌دهد و یکی از وزیران ارشد هند گفته که این کشور در حال تدوین قوانینی برای رسیدگی به آن است. دیپ فیک در واقع یک تکنیک نرم‌افزاری و بر پایه هوش مصنوعی است که می‌تواند محتوای صوتی و تصویری را تغییر داده و به چیزی کاملا متفاوت تبدیل کند.

 

چاندراسخار گفت که شرکت‌ها باید هربار که کاربران از خدمات آن ها استفاده می کنند به آن ها یادآوری کنند که محتوای مخالف قوانین هند را پست نکنند. او گفت در غیر این صورت دستوراتی را صادر خواهد کرد که شرکت ها را مجبور به انجام این کار کند.

 

وزارت فناوری اطلاعات هند در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که همه پلتفرم‌ها توافق کرده‌اند که دستورالعمل‌های محتوای خود را با قوانین دولتی هماهنگ کنند.

 

دولت هند و نارندرا مودی نخست وزیر این کشور در روزهای اخیر نگرانی هایی را در مورد دیپ فیک مطرح کرده اند.

 

مودی در جریان نشست مجازی کشورهای گروه 20 در روز چهارشنبه، از رهبران جهانی خواست تا به طور مشترک در جهت تنظیم هوش مصنوعی کار کنند و نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر منفی دیپ فیک بر جامعه مطرح کرد.

 

کشورهای سراسر جهان برای تدوین قوانینی جهت تنظیم هوش مصنوعی رقابت می کنند و در این میان هند مقررات شبکه های اجتماعی را تشدید کرده است.

 

دولت این کشور سال گذشته، از شرکت‌ها به خاطر حذف نکردن اخبار جعلی در سایت‌هایشان انتقاد کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار