در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان

حمله پهپادی و موشکی انصارالله به دو هدف نظامی در عربستان

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر،سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دومین حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در 24 ساعت گذشته و دومین حمله پهپادی به یک هدف نظامی در عربستان سعودی خبر داد.

 

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بعد از ظهر امروز (جمعه) از حمله موشکی به فرودگاه «نجران» در داخل خاک عربستان خبر داد.

 

به نوشته پایگاه خبری المسیره، او گفت که یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱ » فرودگاه «نجران» را هدف قرار داده است.

 

به گفته وی در این حمله آشیانه پهپادها به دقت مورد هدف قرار گرفته و موجب توقف پروازها در این فرودگاه شده است. او همچنین تأکید کرد این حمله کاملا با رعایت قوانین بین‌المللی صورت گرفته است و نیروهای مسلح یمن تمامی اقدامات لازم برای حفظ جان غیر نظامیان را مد نظر دارد.

 

از سوی دیگر به نوشته پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله، یحیی سریع در خبر جداگانه‌ای اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» یک هدف مهم نظامی را در «خمیس مشیط» واقع در منطقه «عسیر» را به دقت هدف قرار داده است.

 

او گفت که این حمله در پاسخ به جنایت‌های ائتلاف سعودی و محاصره ادامه‌دار یمن و همچنین حملات هوایی این ائتلاف صورت گرفت. به گفته وی ائتلاف سعودی در ۱۲ ساعت گذشته ۶۹ بار مناطق مختلف یمن را بمباران کرده است.

 

روز گذشته نیز فرودگاه نجران با یک فروند موشک بالستیک «بدر۱» و فرودگاه «ملک خالد» در خمیس مشیط با یک فروند پهپاد «قاصف k۲» هدف قرار گرفته بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار