شناسایی شبکه جاسوسی اسراییل در ایران-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

شناسایی شبکه جاسوسی اسراییل در ایران

ناصر ابوشریف گفت: در عملیات طوفان الاقصی مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد در این سرور نام بسیاری از جاسوس ها حتی جاسوس‌های داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صد و چهارمین نشست ماهیانه جامعه اسلامی مدیران با محوریت تحلیل تحولات غزه برگزار شد. در این نشست ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با تشریح تمدید آتش‌بس در کرانه باختری رود اردن، گفت: موضوع اصلی این آتش‌بس مبادله اسرا و ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه است، هدف اصلی مبادله این است که تمام جهان بدانند ما گروگان‌هایی نزد اسرائیل داریم.

وی با بیان اینکه حجم عظیمی از اسرای فلسطینی در اسارات رژیم غاصب قدس و تحت شکنجه‌های شدید هستند، خاطرنشان کرد: در میان اسرا شمار قابل‌توجهی از زنان، کودکان، کهنسالان و بیماران هستند ما به سخنان و مواضع منافقانه غرب می‌رسیم که خواستار آزادی 250 صهیونیست نظامی هستند و این در حالی است که تمام مردم فلسطین را که سال‌هاست در حصر اسرائیل به سر می‌برند، نادیده می‌گیرند.

ابوشریف تصریح کرد: هدف از عملیات طوفان الاقصی، تلاشی برای نقش برآب کردن توطئه علیه فلسطین بود، رژیم صهیونیستی در چارچوب توافق ابراهیم در تلاش برای عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی و اسلامی بود در این توطئه که با محوریت آمریکا و کشورهای عربی صورت گرفت دشمن‌انگاری جمهوری اسلامی ایران را در دستورکار قرار داشت.

نماینده جنبش جهاد اسلامی افزود: دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی بیش از حد تصور است، زیرا تصور نمی‌شد تمام سازمان‌های اطلاعاتی جهان در خواب باشند، پنجاه پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و بسیاری از نظامیان کشته شدند در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد، در این سرور نام بسیاری از جاسوس‌ها حتی جاسوس‌های داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.

وی با تأکید بر اینکه این عملیات چهره حقیقی اسرائیل را افشا کرد، گفت: این عملیات نشان داد رژیم صهیونسیتی به تنهایی قادر به ادامه حیات نیست، حتی شاهد حضور بایدن در اتاق عملیات جنگ رژیم صهیونسیتی بودیم جامعه صهیونیستی تا قبل از هفت اکتبر به ساختار اطلاعاتی خود اطمینان داشت و این اطمینان بعد از عملیات سلب شد.

ابوشریف، عملیات طوفان الاقصی را ضربه مهلکی بر اقتصاد اسرائیل و صنایع و کشاورزی این رژیم برشمرد و یادآور شد: امروز این رژیم محبوبیت خود در غرب را از دست داده، رهبران غربی در جلسات خصوصی خود اذعان می‌کنند این رژیم بار سیاسی اقتصادی برای آن‌ها شده است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: رژیم صهیونسیتی این عملیات خود را شمشیرهای آهنین نامید، اما خون کودکان فلسطینی بر آن پیروز شد، این رژیم به دنبال پیروزی است، چون در غیر اینصورت عوامل آن به مسلخ خواهند رفت و پس از جنگ غزه مشکلات داخلی بیشتر می‌شود، تقابل و درگیری میان راست‌گرایان افراطی و سکولارها صورت خواهد گرفت، طرح دین‌گرایان در حکومت شکست خورده و آن‌ها به زور و خشونت متوسل خواهند شد که منجر به درگیری داخلی می‌شود، ما هم‌اکنون به دنبال آتش‌بس دائم هستیم، تا این عملیات تبدیل به یک فتح بزرگ و نابودی رژیم شود.

در ادامه این مراسم، محمد علی‌بک دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه با اشاره به منازعات گذشته رژیم صهیونیستی و مقاومت اسلامی، گفت: عملیات اخیر غافلگیرانه انجام شد مهمترین انگیزه مقاومت خروج از حالت انفعالی و رسیدن به پویایی بود، بسیاری از کشورهابه دنبال عادی‌سازی ارتباط با رژیم صهیونیستی بودند، همچنین غزه در محاصره هفده ساله بود و اسرائیل هرگز حاضر به گفت‌وگو درباره آزادی زندانیان نمی‌شد.

وی با بیان اینکه هیچ‌یک از گروه‌های مقاومت در منطقه تصور انجام چنین عملیاتی را در باریکه غزه نداشتند، افزود: این عملیات از لحاظ استراتژیک بسیار قابل توجه است، بعد از این عملیات اولین موضع رهبر انقلاب در سیاست خارجی و در قبال فلسطین روشن و مشخص شد و تمام توطئه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عامل این عملیات خنثی شد و سیاست خارجی ما بر این مبنا قرار گرفت.

علی‌بک در ادامه، تصریح کرد: یکی از اهداف ما در غزه ارسال کمک‌های بشردوستانه و تشویق سایر کشورها برای این هدف فلسطین بود، وزارت خارجه در راستای این مهم اقدامات سیاسی و دیپلماتیکی را طراحی و پیگیری کرد، سفر و رایزنی با کشورهای مؤثر، به عنوان محور مقاومت، قطر به عنوان مرتبط با بخش سیاسی از جمله مهمترین اقدامات است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده