راهکار‌های موثر برای کاهش علائم رفلاکس معده-راهبرد معاصر
اولین باخت ذوب‌آهن در لیگ برتر | برد خانگی شاگردان یحیی گل‌محمدی نخست‌وزیر لبنان: با همکاری مردم، با اسرائیل مقابله خواهیم کرد فرمانده کل سپاه: استحکام جبهه مقاومت ضربات کوبنده تری بر پیکر فرسوده رژیم صهیونیستی فرود خواهد آورد نتانیاهو برای شرکت در یک نشست امنیتی راهی تل‌آویو شد ۵ روز عزای عمومی در ایران درپی شهادت سید حسن نصرالله سخنگوی ایران ایر: تمام پرواز‌های ایران‌ایر به بیروت تا اطلاع ثانوی لغو شد پیام رهبر انقلاب در پی شهادت سیدحسن نصرالله: ضربات جبهه مقاومت بر پیکر رژیم صهیونی کوبنده‌تر خواهد شد واکنش روسیه به ترور سید حسن نصرالله رئیس دفتر سید حسن نصرالله به شهادت رسید + عکس مرگ تلخ ۴ عضو یک خانواده در تصادف رانندگی جاده اصفهان نخست وزیر روسیه به تهران سفر می‌کند تحریم‌های جدید نفتی آمریکا بر ونزوئلا در راه است افزایش قیمت طلا و سکه در بازار تهران برپایی تجمعات در اسرائیل ممنوع شد سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان که بود؟

راهکار‌های موثر برای کاهش علائم رفلاکس معده

بسیاری از افراد با بیماری رفلاکس معده (GERD) دست و پنجه نرم می‌کنند که می‌تواند در موقعیت‌های مختلف برای آن‌ها آزاردهنده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس» گزارش داد: به گفته آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، در واقع حدود یک سوم از جمعیتِ ایالات متحده به این بیماری مزمن مبتلا هستند.

به همین دلیل است که به مناسبت هفته آگاهی از رفلاکس معده از ۱۹ تا ۲۵ نوامبر در این کشور، نکاتی در مورد نحوه مدیریت این اختلال گوارشی ارائه شده است.

«جولی استفانسکی»، یک متخصص تغذیه در این باره گفت: رژیم غذایی نقش مهمی در مدیریت رفلاکس ایفا می‌کند. برخی غذا‌ها و عادات غذایی می‌توانند علائم را تشدید کنند در حالی که برخی دیگر می‌توانند باعث تسکین و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به بیماری رفلاکس معده شوند.

متخصصان می‌گویند رفلاکس معده زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگشته و علائمی مانند سوزش سر دل، درد قفسه سینه، تهوع یا استفراغ ایجاد کند.

همچنین در صورت عدم درمان رفلاکس معده، این بیماری می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی تری مانند سرطان مری شود.

استفانسکی می‌گوید افرادی که می‌خواهند رفلاکس معده خود را مدیریت کنند، باید:

* از مصرف غذا‌های محرکی که باعث بروز یا تشدید علائم رفلاکس می‌شوند مانند نعناع، ​​شکلات، کافئین، غذا‌های اسیدی و غذا‌های تند خودداری کنید.

* برای کاهش فشار روی معده و مری، وعده‌های غذایی کوچکتر، اما به دفعات بیشتر در طول روز بخورید.

* غذا‌های چرب و روغن‌های اضافه شده را در رژیم غذایی خود محدود کنید و به جای آن غذا‌های پخته شده، آب پز یا بخارپز را انتخاب کنید. همچنین پروتئین خود را از گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، لوبیا و ... دریافت کنید.

استفانسکی گفت که مشاوره با یک متخصص تغذیه نیز می‌تواند به مبتلایان به بیماری رفلاکس معده کمک کند، زیرا آن‌ها می‌توانند به ایجاد یک برنامه تغذیه شخصی حول نیاز‌ها و محرک‌های خاص فرد کمک کنند.

استفانسکی اظهار کرد: با انتخاب‌های غذایی آگاهانه و همکاری نزدیک با یک متخصص تغذیه، افراد می‌توانند کنترل بهتری بر علائم رفلاکس معده داشته باشند و از زندگی راحت‌تر و رضایت‌بخش‌تری، لذت ببرند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار