چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

تاثیر منفی آلودگی هوا بر فشارخون

به گفته پژوهشگران، آلودگی هوای ناشی از ترافیک سنگین می‌تواند فشار خون افراد را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. افرادی که هنگام رانندگی تنها هستند و در اتومبیل خود ماسک می‌زنند، کار بیهوده‌ای نمی‌کنند.ممکن است ماسک N95 منبع مورد اعتمادی برای فیلتر کردن آلودگی هوا، به ویژه در هنگام ترافیک باشد. بر اساس یافته‌های یک پژوهش جدید، آلودگی هوا به ویژه در ترافیک می‌تواند منجر به افزایش شدید و پایدار فشارخون در افراد شود.

 

این پژوهش که 28 نوامبر 2023 در نشریه مجله سالانه پزشکی داخلی منتشر شده است، گزارش می‌دهد بودن در ترافیک و تنفس هوای آلوده، با افزایش 4.5 میلی متر جیوه در فشار خون در ارتباط است.

 

به گفته پژوهشگران دانشگاه واشنگتن، افزایش فشارخون ناشی از مواجهه با آلودگی هوای مرتبط با ترافیک (TRAP) در طی 60 دقیقه به اوج خود می‌رسد و تا 24 ساعت ادامه می‌یابد.

 

جوئل کافمن، سردبیر مسئول پژوهش و استاد دانشگاه واشنگتن، همه گیری شناس و کارشناس بهداشت محیط، گفت: آلودگی هوای ناشی از ترافیک حتی در سطوح کم، به نظر می‌رسد که سبب افزایش قابل توجه فشارخون می‌شود.

 

جان هیگنز، متخصص قلب و عروق ورزشی در دانشکده پزشکی مک گاورن در UTHealth در هیوستون، گفت: یافته‌های این پژوهش نشان می‌‎دهد مسافران وسایل نقلیه روزانه هوای آلوده بزرگراه‌ها را تنفس می‌کنند و ممکن است در روزهای کاری فشارخون بالا را تجربه کنند.

 

هیگینز ادامه داد: این یافته‌ها که سرعت افزایش فشارخون و تداوم آن برای مدت طولانی را نشان می‌داد، خیره کننده بود.

 

کافمن نیز اظهار کرد: گروه ما پیش از این نشان داده بود که مواجه شدن با اگزوز دیزل سبب افزایش فشارخون می‌شود. پژوهش ترافیک جاده‌ای برای آزمایش این یافته‌ها در یک محیط واقعی با جداسازی اثرهای آلودگی هوای مرتبط با ترافیک طراحی شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار