تاثیر منفی آلودگی هوا بر فشارخون-راهبرد معاصر
وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری

تاثیر منفی آلودگی هوا بر فشارخون

به گفته پژوهشگران، آلودگی هوای ناشی از ترافیک سنگین می‌تواند فشار خون افراد را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. افرادی که هنگام رانندگی تنها هستند و در اتومبیل خود ماسک می‌زنند، کار بیهوده‌ای نمی‌کنند.ممکن است ماسک N95 منبع مورد اعتمادی برای فیلتر کردن آلودگی هوا، به ویژه در هنگام ترافیک باشد. بر اساس یافته‌های یک پژوهش جدید، آلودگی هوا به ویژه در ترافیک می‌تواند منجر به افزایش شدید و پایدار فشارخون در افراد شود.

 

این پژوهش که 28 نوامبر 2023 در نشریه مجله سالانه پزشکی داخلی منتشر شده است، گزارش می‌دهد بودن در ترافیک و تنفس هوای آلوده، با افزایش 4.5 میلی متر جیوه در فشار خون در ارتباط است.

 

به گفته پژوهشگران دانشگاه واشنگتن، افزایش فشارخون ناشی از مواجهه با آلودگی هوای مرتبط با ترافیک (TRAP) در طی 60 دقیقه به اوج خود می‌رسد و تا 24 ساعت ادامه می‌یابد.

 

جوئل کافمن، سردبیر مسئول پژوهش و استاد دانشگاه واشنگتن، همه گیری شناس و کارشناس بهداشت محیط، گفت: آلودگی هوای ناشی از ترافیک حتی در سطوح کم، به نظر می‌رسد که سبب افزایش قابل توجه فشارخون می‌شود.

 

جان هیگنز، متخصص قلب و عروق ورزشی در دانشکده پزشکی مک گاورن در UTHealth در هیوستون، گفت: یافته‌های این پژوهش نشان می‌‎دهد مسافران وسایل نقلیه روزانه هوای آلوده بزرگراه‌ها را تنفس می‌کنند و ممکن است در روزهای کاری فشارخون بالا را تجربه کنند.

 

هیگینز ادامه داد: این یافته‌ها که سرعت افزایش فشارخون و تداوم آن برای مدت طولانی را نشان می‌داد، خیره کننده بود.

 

کافمن نیز اظهار کرد: گروه ما پیش از این نشان داده بود که مواجه شدن با اگزوز دیزل سبب افزایش فشارخون می‌شود. پژوهش ترافیک جاده‌ای برای آزمایش این یافته‌ها در یک محیط واقعی با جداسازی اثرهای آلودگی هوای مرتبط با ترافیک طراحی شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار