ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

تاثیر منفی آلودگی هوا بر فشارخون

به گفته پژوهشگران، آلودگی هوای ناشی از ترافیک سنگین می‌تواند فشار خون افراد را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. افرادی که هنگام رانندگی تنها هستند و در اتومبیل خود ماسک می‌زنند، کار بیهوده‌ای نمی‌کنند.ممکن است ماسک N95 منبع مورد اعتمادی برای فیلتر کردن آلودگی هوا، به ویژه در هنگام ترافیک باشد. بر اساس یافته‌های یک پژوهش جدید، آلودگی هوا به ویژه در ترافیک می‌تواند منجر به افزایش شدید و پایدار فشارخون در افراد شود.

 

این پژوهش که 28 نوامبر 2023 در نشریه مجله سالانه پزشکی داخلی منتشر شده است، گزارش می‌دهد بودن در ترافیک و تنفس هوای آلوده، با افزایش 4.5 میلی متر جیوه در فشار خون در ارتباط است.

 

به گفته پژوهشگران دانشگاه واشنگتن، افزایش فشارخون ناشی از مواجهه با آلودگی هوای مرتبط با ترافیک (TRAP) در طی 60 دقیقه به اوج خود می‌رسد و تا 24 ساعت ادامه می‌یابد.

 

جوئل کافمن، سردبیر مسئول پژوهش و استاد دانشگاه واشنگتن، همه گیری شناس و کارشناس بهداشت محیط، گفت: آلودگی هوای ناشی از ترافیک حتی در سطوح کم، به نظر می‌رسد که سبب افزایش قابل توجه فشارخون می‌شود.

 

جان هیگنز، متخصص قلب و عروق ورزشی در دانشکده پزشکی مک گاورن در UTHealth در هیوستون، گفت: یافته‌های این پژوهش نشان می‌‎دهد مسافران وسایل نقلیه روزانه هوای آلوده بزرگراه‌ها را تنفس می‌کنند و ممکن است در روزهای کاری فشارخون بالا را تجربه کنند.

 

هیگینز ادامه داد: این یافته‌ها که سرعت افزایش فشارخون و تداوم آن برای مدت طولانی را نشان می‌داد، خیره کننده بود.

 

کافمن نیز اظهار کرد: گروه ما پیش از این نشان داده بود که مواجه شدن با اگزوز دیزل سبب افزایش فشارخون می‌شود. پژوهش ترافیک جاده‌ای برای آزمایش این یافته‌ها در یک محیط واقعی با جداسازی اثرهای آلودگی هوای مرتبط با ترافیک طراحی شده است./ فارس

ارسال نظر