غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

نشنال اینترست: ژاپن چاره‌ای جز تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای ندارد

نشنال اینترست نوشت به باور کارشناسان، ژاپن برای حفاظت از خود در برابر چین، کره‌شمالی و روسیه باید به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، بری گیفن، سردبیر سابق نیویورک تایمز در مقاله‌ای که در نشریه National Interest منتشر شد، نوشت: ژاپن برای مهار چین، کره شمالی و روسیه، باید به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود.

 

وی ادامه داد: اگر واقع بینانه به وضعیت ژئوپلیتیک کنونی آسیا نگاه کنیم، تنها یک موضوع مهم وجود دارد و آن این است که ژاپن شرایط خوب بعد از جنگ جهانی دوم را دیگر ندارد.

 

گیفن نوشت: چین هسته‌ای برای ژاپن یک تهدید فزاینده است، کره شمالی دارای زرادخانه رو به رشد تسلیحات هسته‌ای است و هیچ نشانه‌ای از کاهش خصومت با همسایگانش مشاهده نمی‌شود. مهم‌تر از همه، «چتر هسته‌ای» ایالات متحده که سال‌های متمادی صلح و رفاه را تحت حمایت نظامی واشنگتن برای ژاپن فراهم کرد، به طور فزاینده‌ای در حال فرسایش است و شاید غیر قابل تعمیر هم باشد.

 

او معتقد است که که توکیو قادر خواهد بود از قدرت بازدارندگی تسلیحات هسته‌ای برای محافظت از خود در برابر چین، کره شمالی و روسیه استفاده کند.

 

پیشتر گفته شد ژاپن به دنبال ارتقای توانایی حمله به اهداف دورتر به عنوان بخشی از یک توسعه نظامی با هدف آنچه مقابله با تهدیدات چین و روسیه ادعا می‌کند، است.

 

پس از جنگ جهانی دوم، دکترین دفاعی جدیدی به ژاپن تحمیل شد که طبق آن، این کشور تنها می‌تواند موشک‌هایی با برد چند صد کیلومتر در اختیار داشته باشد، اما سیاست جدید نشان می‌دهد که نیات توکیو تغییر کرده و به دنبال توسعه موشک‌های کروز و بالستیک با برد بلند است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر