اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت جهانی نفت امروز 21 آذر 1402

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۹ سنت معادل ۰.۳۸ درصد افزایش به ۷۶ دلار و ۳۲ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز سه‌شنبه در آستانه اجلاس فدرال رزرو آمریکا برای تعیین نرخ بهره و انتشار اطلاعات تورم این کشور ثابت مانده است. تردیدها نسبت به تاثیر کاهش تولید ائتلاف اوپک پلاس بر خنثی کردن مازاد عرضه و رشد ضعیف تقاضا برای سوخت در سال آینده میلادی ادامه دارد.


قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 29 سنت معادل 0.38 درصد افزایش به 76 دلار و 32 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 29 سنت معادل 0.41 درصد افزایش 71 دلار و 61 سنت معامله می‌شود.


سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس توافق کرده‌اند 2.2 میلیون بشکه در روز از تولید خود را در سه ماهه اول 2024 پایین بیاورند. اما سرمایه‌گذاران تردید دارند این کاهش تولید بتواند از عرضه کلی نفت در دنیا بکاهد. چون تولید نفت کشورهای غیر عضو اوپک افزایش یافته است.

 

قیمت نفت خام برنت در آغاز ماه دسامبر بالاتر از 80 دلار و نفت آمریکا بالاتر از 77 دلار در هر بشکه بود.


سرمایه‌گذاران انتظار دارند تقاضا برای نفت خام و محصولات نفتی در ماه‌های آینده کمتر باشد.


در پیش‌نویس قرارداد اقلیمی در اجلاس COP 28 در روز دوشنبه به اقداماتی که کشورها باید برای کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای اتخاذ کنند اشاره شده اما حرفی از توقف تولید سوخت‌های فسیلی زده نشده است.


ائتلافی از 100 کشور خواستار قراردادی شده‌اند که برای اولین بار به عصر نفت در دنیا پایان دهد. اما اعضای اوپک مخالف این قرارداد هستند.


بازارها علاوه بر COP28 ، متوجه سیاست‌های نرخ بهره بانک‌های مرکزی دنیا هم هستند که قرار است این هفته تعیین شود و همچنین انتشار اطلاعات تورم آمریکا.


از طرف دیگر، تقاضا برای نفت خام عربستان برای ماه ژانویه از سوی پالایشگاه‌های چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت دنیا به پایین‌ترین سطح طی 5 ماه گذشته رسیده است. عربستان و روسیه برای عرضه نفت به چین رقابت می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر