روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

دورریز مواد غذایی، غذای ۱۵ میلیون نفر را تامین می‌کند

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیشگیری از فساد و دورریز موادغذایی، می‌تواند غذای حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمداسماعیل مطلق روز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی کمیته فنی ارتقای فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در ستاد وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، بهبود وضعیت تغذیه مردم است، اظهار داشت: برای تحقق این امر، باید فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه ارتقا یابد.

وی افزود: در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، ارتقای فرهنگ و سواد غذا و تغذیه به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی مورد تاکید قرار گرفته است و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، در تلاش است تا این برنامه را به نحو مطلوب اجرا کند.

مطلق اظهار داشت: انتظار می‌رود که اجرای برنامه‌های ارتقای فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، به ارتقای سطح سلامت و بهبود وضعیت تغذیه مردم و کاهش شیوع بیماری‌های غیرواگیر کمک کند.

در این نشست، موضوعاتی همچون آموزش تغذیه در مدارس، تولید محتوای آموزشی در رسانه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای عموم مردم مورد بحث قرار گرفت. همچنین مقرر شد که اعضای کمیته فنی، راهکار‌های پیشنهادی خود را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه دهند.

از جمله محور‌های بحث و تبادل نظر در این نشست می‌توان به لزوم توجه به فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در برنامه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها، تولید محتوای آموزشی مناسب برای گروه‌های مختلف سنی و اجتماعی، استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مشاوره‌ای برای عموم مردم و همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی برای ارتقای فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، اشاره کرد. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده