آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

یمن: جنگنده‌های آمریکایی کشتی‌های تجاری را هدف قرار می‌دهند

یمن: جنگنده‌های آمریکایی کشتی‌های تجاری را هدف قرار می‌دهند عضو شورای عالی سیاسی یمن عنوان کرد که جنگنده‌های آمریکایی به بهانه انهدام هواپیمای جاسوسی در دریا، کشتی‌های تجاری را هدف قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت که جنگنده‌های آمریکایی با توجیه سرنگونی یک هواپیمای شناسایی در دریا، کشتی‌های تجاری را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش المیادین، الحوثی افزود: کشتی‌های جنگی آمریکایی با ارواح می‌جنگند و ناوگان بین‌المللی را تهدید می‌کنند تا به اسرائیل ثابت کنند که از کشتی‌های اسرائیلی محافظت می‌کنند.

پیش از این، محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن از شلیک دیوانه‌وار توسط یک ناو آمریکایی در هنگام فعالیت شناسایی نیرو‌های یمنی در عرض دریای سرخ خبر داد و گفت که این ناو موشک‌هایی را به سمت یک پهپاد شناسایی یمنی شلیک کرد.

وی افزود: یکی از موشک‌هایی که این ناو شلیک کرد نزدیک کشتی جمهوری گابن منفجر شد. این کشتی وابسته به جمهوری گابن از یکی از بنادر روسیه حرکت کرده بود و مقصدش جنوب دریای سرخ بود.

محمد عبدالسلام گفت: اگر آمریکا و همپیمانانش به رفتار قلدرمآبی که دارند، ادامه دهند، دریای سرخ صحنه پرتنشی خواهد بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار