وضع تحریم‌های جدید علیه کره شمالی از سوی سئول-راهبرد معاصر

وضع تحریم‌های جدید علیه کره شمالی از سوی سئول

در ادامه تنش‌ها میان دو کره در خصوص برنامه‌های موشکی و اتمی پیونگ‌یانگ، وزارت خارجه سئول از وضع تحریم‌های جدید علیه افراد و سازمان‌های کره شمالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که چهاردهمین دور از تحریم‌های یکجانبه خود را علیه افراد و سازمان‌های کره شمالی به اتهام مشارکت در قاچاق اسلحه و فعالیت‌های سایبری را وضع کرده است.

 

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، رئیس سازمان اطلاعات کره شمالی از جمله افرادی است که در فهرست تحریم‌های کره جنوبی قرار گرفته است و آن‌طور که رسانه‌های کر‌ه‌ای گزارش کردند، این تحریم ها ظاهراًدر واکنش به آزمایش موشک بالستیک بین قاره‌ای «هواسانگ-۱۸» کره شمالی است که در ۱۸ دسامبر (۲۷ آذر ماه) شلیک شده است.

 

سئول تاکنون هشت فرد را در ارتباط با قاچاق سلاح و فعالیت‌های سایبری تحت تحریم قرار داده است که از آن میان می‌توان به «ری چانگ هو» رئیس سازمان اطلاعات کره شمالی اشاره کرد که سئول مدعی است که این سازمان پشت فعالیت‌های گروههای هکری کره شمالی همچون «کیمسوکی»، «لازاروس» و «آنداریل» قرار دارد.

 

وزارت خارجه کره جنوبی مدعی است که گروههای فوق که تحت تحریم قرار گرفته‌اند، ارز دریافت می‌کرده و از طریق فعالیت‌های سایبری غیرقانونی، فناوری کره جنوبی را به سرقت می‌بردند.

 

بسته تحریمی فوق، چهاردهمین تحریم این چینی از زمان ریاست‌جمهوری یون سئول یئول رئیس‌جمهور کره جنوبی محسوب می‌شود.در مجموع، تاکنون ۸۳ شهروند کره شمالی و ۵۳ نهاد این کشور در فهرست تحریم‌های سئول قرار گرفته‌اند.

 

تنش‌ها میان دو کره در خصوص برنامه موشکی کره شمالی تشدید شده است و در همین راستا روز سه‌شنبه هفته جاری، وزیر دفاع کره جنوبی به مقام‌های نیروی دریایی دستور داد تا در صورت تحرک مجدد کره شمالی، با کشتی‌های جنگی این کشور به شدت برخورد شود.

 

کره شمالی می‌گوید اقدامات این کشور در واکنش به تنش‌آفرینی‌های آمریکا و کره جنوبی است. سئول و واشنگتن چندی پیش اعلام کردند به توافقی برای افزایش همکاری‌های دفاعی و مقابله با اقدامات کره شمالی دست پیدا کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است. پیونگ یانگ می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده