به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد وحیدی نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: تقاضای تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در حال بررسی بوده و قرار است گزارش آن به زودی به هیئت رئیسه مجلس جهت بررسی در صحن علنی ارجاع شود.
وی تصریح کرد: این صندوق با ورودی ماهانه حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بیشترین واریزی در میان صندوقهای مالی کشور را داشته، ولی پایینترین میزان بهرهوری در میان بنگاههای بزرگ اقتصادی کشور را دارد که در این خصوص مدیرعامل، هیأت مدیره و هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان باید پاسخگو باشند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس عدم اختصاص ارزش مالکانه به اعضای صندوق از جمله بازنشستگان و شاغلان و عدم ورود صندوق به بورس را از جمله دلایل نارضایتی معلمان دانست و افزود: قرار بود اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاحاتی داشته باشد که این موضوع به تعویق افتاده و اصلاح اساسنامه عملا بیش از دو سال است که با تأخیر مواجه شده است.
وی تصریح کرد: شفافیت در حوزه اداره و مالی در صندوق باید تکمیل شود و وضعیت به نحوی شود که هرکس بتواند وضعیت سرمایه گذاری خود در صندوق را ببیند و در کنار این موضوع بتواند از تصمیمات هیأت مدیره و هیأت امنا نیز مطلع باشد.
وحیدی یادآور شد: اگر این صندوق برای فرهنگیان است باید خدمات متنوعی به فرهنگیان ارائه دهد که استخدام فرزندان، استفاده از بیمه، رفاهیات و مزایای شرکتهای زیر مجموعه میتواند جزء خدمات ارائه شده به فرهنگیان باشد. / باشگاه خبرنگاران جوان