حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

حریق گسترده در کارگاه تولید کفش در خیابان خیام

حریق گسترده در کارگاه تولید کفش در خیابان خیام سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از وقوع حریق یک کارگاه تولید کفش در خیابان خیام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت ۳:۱۹ دقیقه بامداد امروز حادثه آتش‌سوزی در یک ساختمان در خیابان خیام پایین‌تر از میدان محمدیه کوچه کلانه رخ داد.

 

وی افزود: بلافاصله ۴ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه تجهیزات پشتیبانی به محل اعزام شدند و آتش‌نشان‌ها به مدت ۴ دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که در ساختمان سه طبقه قدیمی که کل این ساختمان، هم قسمت حیاط و هم داخل خانه تبدیل شده بود به یک کارگاه تولیدی کفش طعمه حریق شده است.

 

ملکی ادامه داد: حیاط با مواد کاذب و با سقف کاذب و شیروانی پوشانده شده بود و طبقه همکف، انبار چسب کفاشی بود که بسیار قابل اشتعال هست و همچنین طبقات بالاتر هم انبار کارتن و کفش‌های تولید شده بود. دو طبقه فوقانی کاملاً شعله‌ور شده بود و آتش در حال سرایت به طبقه همکف بود و حتی آتش به سمت پشت‌بام هم رسیده بود.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران بیان کرد: آتش‌نشان‌ها عملیات را از چند جهت آغاز کردند و خیلی سریع موفق شدند تا آتش را تحت کنترل خود بگیرند و خوشبختانه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم و با اینکه ساختمان قدیمی بود اما با تدابیر همکاران از ریزش ساختمان جلوگیری شد.

 

وی افزود: شعله‌زنی و لکه‌گیری سریعاً انجام شد و در نهایت ساعت ۶ صبح آتش‌نشان‌ها محل حادثه را تحویل مالک دادند.

 

ملکی اظهار داشت: به روزهای پایانی سال که نزدیک می‌شویم مشاغل این‌چنینی مثل کارگاه‌های تولیدی کفش، پوشاک، مبل‌سازی‌ها و پارچه بافی ها فعالیت بیشتر می‌کنند لذا خواهشمندیم به اندازه نیاز روزانه و در حد یکی دو روز جنس وارد بکنند و اگر بخواهید حجم زیادی از جنس را برای چند هفته وارد بکنند ریسک خطر را بالا می‌رود و حتماً در کارگاه‌های خود باید خاموش کننده یا شیلنگ آب در دسترس داشته باشید.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: کارگرانی هم که در محل کار می‌کنند اصول ایمنی را خصوصاً از باب سیم کشی‌های برق رعایت کنند و وسایل گازسوزشان، وسایل شعله آزاد نباشد و طرز استفاده از خاموش کننده را بلد باشند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار