وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاهش ۳۰ درصدی مصرف لبنیات در بین ایرانیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا اولیایی منش گفت: فرد سالم باید ۲۵۰ گرم لبنیات حدود یک لیوان در روز مصرف کند.

 

وی افزود: مصرف لبنیات موجب تأمین کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان می‌شود.

 

اولیایی منش گفت: مصرف لبنیات موجب پیشگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

 

وی افزود: لبنیات کم چرب از دیابت پیشگیری می‌کند.

 

اولیایی منش ضمن ابراز نگرانی از افزایش دو برابری مصرف نمک در بین ایرانیان، گفت: باید حداکثر ۵ گرم در روز نمک مصرف کرد.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف نمک علاوه بر پرفشاری خون موجب چاقی و دیابت نیز می‌شود.

 

وی با اشاره به وجود نمک‌های پنهان در مواد غذایی، گفت: تنها در نان ۵ تا ۷ گرم نمک مصرف می‌شود برای نیاز روزانه یک نفر در ۲۴ ساعت کافی است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار