وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

دادگاه لاهه اکثر اتهامات اوکراین علیه روسیه را رد کرد

دادگاه لاهه اکثر شکایت‌های اوکراین علیه روسیه در مورد نقض احتمالی کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم را بی‌اساس دانسته است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوآن دونوگهو گفت: روسیه تحقیقات لازم درباره افرادی حامی تروریسم در اوکراین را انجام نداده است. دادگاه اتهامات اوکراین مبنی بر نقض سایر بند‌های کنوانسیون توسط روسیه را رد کرد.

اوکراین در ۱۶ ژانویه ۲۰۱۷، شکایتی را به دادگاه لاهه ارائه کرد و در آن روسیه را به نقض کنوانسیون بین‌المللی برای مقابله با تامین مالی تروریسم و کنوانسیون بین‌المللی مقابله با همه اشکال تبعیض نژادی متهم کرد.

در این پرونده، اوکراین ادعا کرده بود که جمهوری مردمی دونتسک و جمهوری مردمی لوهانسک سازمان‌های تروریستی هستند و روسیه به آن‌ها کمک مالی و تسلیحاتی ارائه کرده است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار