حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

دستگیری ۱۵ مظنون به ارتباط با داعش در ترکیه + جزئیات 

پلیس ترکیه روز چهارشنبه ازعملیات ضد تروریستی و دستگیری ۱۵ مظنون به ارتباط با داعش در برخی شهر‌های این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های امنیتی ترکیه روز چهارشنبه در عملیات ضد تروریستی علیه داعش در سه شهر از جمله «استانبول» ۱۵ مظنون را دستگیر کردند.

به نوشته روزنامه «ینی شفق» در بیانیه پلیس ترکیه آمده است: «با تلاش‌های هماهنگ شعبه‌های ضد تروریسم و اطلاعات اداره امنیت استانبول و سازمان اطلاعات کشور ۱۵ مظنون مرتبط با داعش در ترکیه دستگیر شدند.»

در سال ۲۰۱۳، ترکیه یکی از اولین کشور‌هایی بود که داعش را تروریستی اعلام کرد. این کشور از آن زمان تاکنون چندین بار توسط این گروه تروریستی مورد حمله قرار گرفته است و بیش از ۳۰۰ نفر در دست‌کم ۱۰ بمب گذاری انتحاری کشته و صد‌ها نفر زخمی شدند.

روز سه شنبه حمله تروریستی به ساختمان دادگاهی در شهر استانبول به جراحت ۵ نفر و مرگ یک نفر منجر شد.

پس از این حمله «علی یرلیکای» وزیر کشور در پستی در شبکه‌های اجتماعی گفت که این حمله تروریستی بود که یک ایست بازرسی را در دادگاه هدف قرار داد.

وی گروه «جبهه آزادی‌بخش انقلابی خلق» را مسبب این حمله دانست و گفت که ۵ نفر از جمله سه نیروی پلیس زخمی شدند و یک نفر نیز جان خود را از دست داده است.

جبهه آزادی‌بخش انقلابی خلق با سابقه ۴۶ ساله، چپ‌گرا است که ۱۶ سال پیش به تلاش برای کشتن رجب طیب اردوغان که در آن هنگام نخست‌وزیر ترکیه بود، متهم شد.

وزیر کشور ترکیه می‌گوید که «حمله تروریستی به سمت ایست بازرسی در مقابل دادگاه چاغلایان انجام شده است».

در همین حال، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه گفت که یکی از مجروحان این حمله کشته شده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار