واکنش مصر به حمله رژیم صهیونیستی به رفح-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش مصر به حمله رژیم صهیونیستی به رفح

وزارت خارجه مصر بار دیگر بر مخالفت قاطع قاهره با طرح رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه وزارت خارجه مصر در این باره آمده است: مصر توجیهات اسرائیل برای انجام عملیات نظامی در شهر رفح در نوار غزه را رد کرد و نسبت به عواقب وخیم آن هشدار می‌دهد.

 

طبق گزارش الجزیره مباشر، وزارت امور خارجه مصر در بیانیه خود تاکید کرد: ما خواستار ضرورت اتحاد تلاش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای جلوگیری از هدف قرار دادن شهر رفح هستیم؛ چراکه رفح محل زندگی حدود یک و نیم میلیون فلسطینی است.

 

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر امروز اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

 

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

 

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

 

وزارت خارجه مصر همچنین خبر داد «ارتباط و تحرکات ما با طرف‌های مختلف به منظور دستیابی به آتش‌بس فوری در غزه ادامه دارد».

 

ارتش مصر طی روزهای گذشته با ایجاد موانع و سیم خاردار در مرز تدابیر امنیتی در این مناطق را تشدید کرده است.

 

گزارش‌ رسانه‌ای حاکی از آن است که مصر طی ۲ هفته گذشته و در چارچوب تدابیر امنیتی مرزی، حدود ۴۰ دستگاه تانک و نفربر زرهی به شمال شرق سینا گسیل کرده است.

 

در همین حال نشریه «اسرائیل هیوم» گزارش داد، مصر به تازگی پیام‌های جدی به صهیونیست‌ها داده، مبنی بر اینکه عبور پناهجویان فلسطینی از غزه به سیناء توافقنامه صلح میان دو طرف را به خطر خواهد انداخت و مصر تاکید دارد که هرگز با عبور پناهجویان از سیناء به خاکش موافقت نخواهد کرد.

 

این رسانه رژیم صهیونیستی گزارش داد، نگرانی مصر از انتقال صدها هزار فلسطینی از غزه به سیناء و ماندن آنها در آنجاست، به همین دلیل مصر به تل‌آویو اطلاع داده که به شدت مخالف گسترش دامنه درگیری تا رفح و کنترل تل‌آویو بر محور فیلادلفیا است.

 

به نوشته«اسرائیل هیوم، در حال حاضر حدود ۱.۴ میلیون نفر از ساکنان نوار غزه که جمعیتشان حدود ۲.۲ میلیون نفر است، در رفح حضور دارند و مصر نگران است که عملیات رژیم صهیونیستی در این شهر به فرار دسته‌جمعی به سمت سیناء منجر شود و از آنجایی که تل‌آویو به فلسطینی‌ها اجازه نمی‌دهد به خانه‌های خود واقع در بخش شمالی نوار غزه بازگردند، در واقع آنها گزینه دیگری جز فرار به سمت جنوب نخواهند داشت./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار