آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

نحوه اعمال سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵

نحوه اعمال سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: خرداد ۱۴۰۳ امسال برای هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم سابقه تحصیلی تولید می‌شود که برای پایه یازدهم در کنکور سال ۱۴۰۴ و پایه دهم در سال ۱۴۰۵ اثر می‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 08
کد خبر: ۲۳۱۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زارعی؛ رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش با بیان نحوه اثرگذاری سوابق تحصیلی برای دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه دوم، اظهار کرد: در سال جاری و برای آزمون سراسری ۱۴۰۳ فقط آزمون نهایی پایه دوازدهم به عنوان ۵۰ درصد سهم سابقه تحصیلی محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: آزمون‌های نهایی و سوابق تحصیلی دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم برای سال‌های بعد آنان موثر واقع می‌شود؛ یعنی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴، سابقه تحصیلی پایه یازدهمی که امسال آزمون می‌دهد به همراه پایه دوازدهم موثر خواهد بود. در سال تحصیلی ۱۴۰۵ نیز هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم تاثیرگذار خواهد بود.

زارعی با بیان اینکه دروس عمومی فقط در سابقه تحصیلی تولید می‌شوند، گفت: دانش‌آموزان باید تمام توان خود را برای این سابقه تحصیلی قرار دهند؛ ما به ازای دیگری در آزمون سراسری نخواهد بود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش در رابطه با نحوه اثرگذاری دروس تخصصی گفت: سهم دروس اختصاصی در سابقه تحصیلی به میزان ۲۲ درصد است و مابقی ۵۰ درصد در آزمون سراسری تولید خواهد شد؛ لذا ۲۸ درصد دروس عمومی صرفا در سابقه تحصیلی تولید می‌شود به همین جهت تاکید داریم دروس عمومی را جدی‌تر بگیرند.

زارعی در پایان خطاب به دانش‌آموزان گفت: امسال برای هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم سابقه تحصیلی منظور می‌شود. برای پایه یازدهم در سال ۱۴۰۴ و پایه دهم در سال ۱۴۰۵ منظور می‌شود و این مسئله یعنی سابقه تحصیلی دانش‌آموزان محفوظ شده و در زمان مشخص خود اثر می‌گذارد و محاسبه می‌شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار