تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است

اوکراین سن فراخوان سربازان ذخیره را به ۲۵ سال کاهش داد

پارلمان اوکراین حدود یک سال پیش قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن نیرو‌های ذخیره را به تصویب رسانده بود، اما این قانون برای تصویب نهایی نیاز به امضای رئیس جمهور این کشور داشت و زلنسکی به دلیل نگرانی از بازتاب تصویب این قانون در جامعه اوکراین، در امضای این قانون تعلل کرده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن سربازان ذخیره از ۲۷ سال به ۲۵ سال در اوکراین قرار است از امروز (چهارشنبه ۱۵ فروردین / ۳ آوریل) اجرایی شود.

پارلمان اوکراین حدود یک سال پیش قانون کاهش محدودیت سنی برای فراخواندن نیرو‌های ذخیره را به تصویب رسانده بود، اما این قانون برای تصویب نهایی نیاز به امضای رئیس جمهور این کشور داشت و زلنسکی به دلیل نگرانی از بازتاب تصویب این قانون در جامعه اوکراین، در امضای این قانون تعلل کرده بود.

گفته می‌شود تصویب این قانون امکان به خدمت گرفتن ۴۰۰ هزار نیروی جدید اوکراینی را برای جنگ علیه روسیه فراهم خواهد کرد.

به نوشته اوکراین اینفو، تاکنون جوانان اوکراینی می‌توانستند بین سنین ۲۰ تا ۲۶ سالگی خدمت اولیه سربازی خود را انجام دهند، اما آن‌ها تا پیش از رسیدن به سن ۲۷ سالگی به جبهه جنگ اعزام نمی‌شدند.

 تارنمای شبکه سی ان ان پیشتر در گزارشی نوشت: از آنجایی که حمله روسیه به دومین سال نزدیک می‌شود و از قرار معلوم در آینده نزدیک پایانی نخواهد داشت، رهبران اوکراین باید بیشتر از شهروندان خود بخواهند که بسیج شوند.

انتظار می‌رود که پارلمان اوکراین قانون جدیدی درباره بسیج نیرو تصویب کند که می‌تواند تا ۵۰۰ هزار مرد دیگر را وارد نبرد کند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که به نظر می‌رسید در حال فاصله گرفتن از این اقدام بحث برانگیز است، اعلام کرد که [بسیج مردم]برای جایگزین شدن با افرادی که ماه‌ها در خط مقدم جنگیده‌اند، لازم است.

بر پایه این گزارش، زلنسکی همچنین پیشنهاد کاهش سن خدمت سربازی از ۲۷ سال به ۲۵ سال را مطرح کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار