اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

پیش‌بینی قیمت دلار ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت دلار در شروع اولین روز هفته با روند کاهشی بازگشایی شد. این اسکناس تا پایان معاملات با روند نزولی پلکانی افت دو هزار تومانی پیدا کرد. معامله‌گران روند تقاضا را پایین‌تر از عرضه می‌دانند و می‌گویند،‌ افت‌وخیزهای دلار در هفته‌های اخیر بسیاری از فعالان بازار را در لاک احتیاطی فرو برده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۲۳۸۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار روز شنبه هشتم اردیبهشت کاهش قیمت دو هزار تومانی داشت و در آخرین معامله اولین روز هفته دلار به پله پایانی کانال اول از کریدور ششم برگشت.

 سیاست‌گذار افزایش ریسک‌های سیاسی را دلیل شکل‌گیری روند افزایشی قیمت دلار در هفته‌های گذشته اعلام می‌کند. این در حالی است که بسیاری از معامله‌گران تلاطمات سیاسی هفته‌های اخیر را بهانه خوبی برای سیاست‌‌گذار، به منظور ایجاد روند صعودی انواع ارز و نوسان‌گیری عنوان می‌کنند. آنها رفتار بازار ارز را در هفته‌های اخیر مشابه الگوی جهش قیمت دلار در سال‌های گذشته می‌دانند و معتقدند بخشی از کسری بودجه و تسویه‌حساب‌ها با این شیوه جبران خواهد شد.

 کارشناسان اقتصادی همواره به مسائل سیاسی به عنوان یکی از محرک‌های موثر بر قیمت دلار اشاره می‌کنند، اما با وجود ریسک‌های سیاسی که همواره اقتصاد ایران را تهدید می‌کند، چالش اصلی و همیشگی بازارهای مالی را در سیاست‌های غلط پولی، رشد بی‌رویه نقدینگی و تصمیمات نادرستی می‌دانند که سیاست‌گذار در حوزه بانک‌ها اتخاذ کرده و منجر به ناترازی در بانک‌ها و کسری بودجه شده است.

 قیمت درهم روز شنبه ۸ اردیبهشت کاهش ۳۳۰ تومانی داشت و به کانال ۱۶ هزار تومانی برگشت. درهم در آخرین معامله نقدی اولین روز هفته با رقم ۱۶ هزار و ۷۹۰ تومان بسته شد. تتر با کاهش هزار و ۷۵۰ تومانی کانال ۶۳ هزار تومانی را از دست داد و با رقم ۶۲ هزار و ۵۰ تومان معامله شد.


قیمت پوند انگلیس با کاهش هزار و ۵۰۰ تومانی روی رقم ۷۷ هزار و ۱۸۰ تومانی ایستاد. یورو نیز روز شنبه نزدیک دو هزار تومان کاهش پیدا کرد و با رقم ۶۶ هزار و تومانی بسته شد.

 گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز شنبه برخلاف بازار آزاد افزایش داشت. اسکناس و حواله دلار هر یک با افزایش ۱۶۰ تومانی به‌ترتیب با رقم‌های ۴۴ هزار و ۱۹۸ تومان و ۴۱ هزار و ۲۶۸ تومان عرضه شدند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر