تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

عضو ارشد جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید اسرائیل منجر به توافق نمی‌شود

عضو ارشد جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید اسرائیل منجر به توافق نمی‌شود احسان عطایا عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به پیشنهاد مبادله اسرا که از سوی رژیم صهیونیستی ارائه شده است، گفت که این پیشنهاد با مفاد و ابهامات فعلی آن منجر به توافق نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان عطایا گفت: این پیشنهاد آن طور که آمریکایی‌ها می‌خواهند دنیا را فریب دهند، سخاوتمندانه نیست.

وی با بیان اینکه پیشنهاد اخیر دارای خلأ‌های اصلی و تلاش‌های خبیثانه‌ای است، افزود: این پیشنهاد سه و نیم صفحه‌ای جزئیات سه مرحله‌ای است.

این عضو ارشد جهاد اسلامی گفت: مفاد برگه پیشنهادی جدید بیش از ۹۰ درصد نسبت به پیشنهاد قبلی تغییر نکرده است، بنابراین من دستیابی به توافق را رد می‌کنم.

عطایا با تاکید براینکه در حال حاضر اتحاد بین جنبش‌های جهاد اسلامی و حماس در بالاترین سطح خود قرار دارد، افزود: بنابراین ما همه پیشنهاد‌هایی را که می‌تواند باعث انشقاق در صف فلسطینی‌ها شود، نپذیرفتیم.

وی همچنین پیش بینی کرد که تاخیر در حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح به احداث اسکله‌ای در ساحل غزه مرتبط است که آمریکا در تلاش برای ایجاد آن است.

عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی در ادامه هدف از احداث این اسکله را تبدیل گذرگاه‌ها به گذرگاه‌های محاصره شده آمریکایی - صهیونیستی دانست چرا که به اعتقاد او واشنگتن در تلاش برای تغییر واقعیت در میدان است.

پیش‌تر خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت که جنبش حماس پیش‌نویس پیشنهادی رژیم صهیوینستی برای انجام مذاکرات آتش‌بس که قرار است در پاریس برگزار شود را دریافت کرده است. / المیادین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار