مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

۶۰۰ هزار کودک در رفح جای امنی برای رفتن ندارند

صندوق کودکان سازمان ملل متحد با اشاره به اوضاع فاجعه بار همه کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۶۰۰ هزار کودک در رفح از انواع مشکلات جسمی و روانی رنج می‌برند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در پی هشدارهای متعدد نهادها و سازمان‌های بین‌المللی درباره عواقب حمله رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که 600 هزار کودک در رفح هستند که هیچ مکان امنی برای رفتن ندارند.

 

یونیسف گزارش داد: همه کودکان غزه در سایه جنگ و تداوم کشتارها به حمایت روانی و اجتماعی زیادی نیاز دارند.

 

بر اساس این گزارش صدها هزار کودک در رفح از معلولیت و مشکلات بهداشتی رنج می‌برند.

 

پیش از این «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) درباره عواقب حمله رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و تاکید کرد که تهدیدات برای حمله به رفح در زمانی است که نوار غزه شاهد یک قحطی واقعی بوده و تعداد کشته‌ها هر روز افزایش می‌یابد. با حمله اسرائیل به رفح وضعیت به سرعت به مرز انفجار و فروپاشی می‌رسد زیرا بیش از 1.4 میلیون غیرنظامی در رفح در سایه شرایط بسیار وخیم معیشتی تجمع کرده‌اند.

 

سخنگوی یونیسف با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک دستشویی وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

 

جیمز الدر هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است./ تسنیم

ارسال نظر