بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق

کمک مالی ۱۳۵ میلیون دلاری آمریکا به مولداوی

کمک مالی ۱۳۵ میلیون دلاری آمریکا به مولداوی وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به مولداوی از تعهد کاخ سفید برای کمک مالی ۱۳۵ میلیون دلاری به این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه اعلام کرد که کشورش قصد دارد ۱۳۵ میلیون دلار به مولداوی کمک کند تا این کشور بتواند از آن در زمینه تقویت امنیت انرژی و مبارزه با اطلاعات جعلی روسیه استفاده کند.

دیپلمات ارشد آمریکایی گفت که از این مبلغ، ۸۵ میلیون دلار برای تقویت زیرساخت‌های انرژی و ۵۰ میلیون دلار برای بازنگری اساسی در صنایع انرژی و کشاورزی و جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست صرف می‌شود.

بلینکن که قرار است بعد از کشور مولداوی به جمهوری چک سفر کند، گفت: کمک آمریکا برای افزایش توانایی مولداوی در برگزاری انتخابات آزاد و جلوگیری از دخالت روسیه و قرار گرفتن در مسیر الحاق به اتحادیه اروپا خواهد بود.

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کاخ سفید حدود ۷۷۴ میلیون دلار کمک مالی در اختیار مولداوی قرار داده است.

بلینکن دو هفته پیش از اوکراین بازدید کرد تا از حمایت واشنگتن در مواجهه با حملات فزاینده روسیه در شمال این کشور اطمینان حاصل کند.

آمریکا می‌گوید که روسیه در حال اقداماتی برای نفوذ در مناقشه ترانس نیستریا و دخالت در امور کشور‌های مولداوی و گرجستان است که هر دو کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا درخواست داده‌اند.

مولداوی بار‌ها روسیه را به ترتیب دادن جنگ ترکیبی علیه این کشور، مداخله در انتخابات و اجرای کمپین‌هایی برای انتشار اطلاعات جعلی با هدف سرنگونی دولت این کشور متهم کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار