واکنش رسانه سعودی به نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی-راهبرد معاصر
ضربه سنگین به گروهک تروریستی در مرز‌های جنوب شرق کشور + جزئیات سپاه پاسداران: شایعه ترور جانشین فرمانده نیروی قدس کذب محض است پزشکیان: روابط دوستانه با ارمنستان در حال توسعه است خطیب جمعه تهران: اسرائیل توان ایستادگی مقابل محور مقاومت را از دست داده | باید روابط خود را با یکدیگر اصلاح کنیم عیادت پزشکیان از تعدادی از مجروحان حمله تروریستی در لبنان عیادت فاطمه مهاجرانی از سفیر ایران در لبنان موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۳ هزار محکوم تصاویر و جزئیات تازه از ریبوار کریمیان فرمانده ارشد کومله که شب گذشته به هلاکت رسید انهدام تیم تروریستی در حال ورود به خاک ایران از مرز مریوان عضو رهبری و فرمانده برجسته نظامی کومله به هلاکت رسید | ریبوار کریمیان کیست؟ + عکس سردار سلامی در نامه‌ای خطاب به سیدحسن نصرالله: به زودی با پاسخ کوبنده جبهه مقاومت شاهد نابودی اسرائیل خواهیم بود عیادت سرلشکر سلامی از مجروحان حمله تروریستی لبنان سرلشکر سلامی: ایران با هیچ ظالمی سر سازش ندارد پزشکیان: بنای ما گسترش روابط بر اساس احترام متقابل است رئیس مجلس خبرگان: فاجعه بزرگی که در لبنان رخ داد دل‌های همه را سوزاند

واکنش رسانه سعودی به نامه رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی

روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاسط به نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران خطاب به دانشجویان آمریکایی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الأوسط تریبون رسمی حاکمیت سعودی نامه رهبر انقلاب اسلامی به دانشجویان آمریکایی را به نقل از خبرگزاری فرانسه پوشش داده و تاکید کرد که رهبر ایران از اعتراضات دانشجویان آمریکا ضد جنگ در غزه حمایت می‌کند.

الشرق الاوسط به بخش مهمی از این نامه استناد کرد که ایشان خطاب به دانشجویان آمریکایی نوشتند که شما الان در قسمت درست تاریخ قرار گرفته اید.

بسیاری از رسانه‌های مطرح جهان عرب همزمان با رسانه‌های بین‌المللی دیگر از صبح امروز نامه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای را در صدر اخبار خود قرار داده و برخی از آنها متن کامل نامه را به زبان عربی منتشر کرده اند.

دانشگاه‌های آمریکا از اوایل اردیبهشت به نشانه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، شاهد اعتراض‌هایی است که از نگاه ناظران، نمونه آن در دهه ۱۹۶۰ میلادی و اعتراض‌های دانشگاه‌های این کشور به جنگ ویتنام دیده شده‌بود.

این اعتراض‌ها در بیش از ۵۰ دانشگاه آمریکا به نسل‌کشی صهیونیست‌ها تا جایی پیش رفت که دامنه آن برخی دیگر از کشور‌های غربی استرالیا (دانشگاه‌های ملبورن و سیدنی)، کانادا (دانشگاه‌های مک‌گیل و کنکوردیا)، فرانسه (مؤسسه مطالعات سیاسی پاریس و دانشگاه سوربن)، ایتالیا (دانشگاه ساپینزا)، انگلیس (دانشگاه‌های لیدز، کالج لندن و دانشگاه وارویک) و ... کشیده‌شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار