سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رویترز: آمریکا با حمله اوکراین به خاک روسیه موافقت کرده است

رویترز: آمریکا با حمله اوکراین به خاک روسیه موافقت کرده است چهار مقام آمریکایی می‌گویند که رئیس‌جمهور این کشور بی‌سروصدا به کی‌یف اجازه استفاده محدود از تسلیحات ایالات متحده برای حمله به اهداف در داخل خاک روسیه را داده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 31
کد خبر: ۲۴۳۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بایدن با این چشم‌انداز شرم‌آور مواجه است که در حالی که میزبان نشست ناتو به مناسبت هفتادوپنجمین سالگرد این ائتلاف در ماه ژوئیه است، نیروهای روسیه در خارکیف و در شرق اوکراین پیشروی می‌کنند» این را تحلیلگران می‌گویند؛ پیشروی‌هایی که مدتی است فشارها از سوی کشورهای اروپایی حامی کی‌یف را بر رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر مسیر و کاهش محدودیت‌ها بر حملات اوکراین تشدید کرده است. 
به گزارش رویترز، چهار مقام آمریکایی پنجشنبه گفتند که بایدن بی‌سروصدا به اوکراین اجازه داده تا تسلیحاتی که آمریکا در اختیارش قرار داده را به سمت اهداف نظامی در داخل روسیه پرتاب کند.


تصمیمی که نشان‌دهنده تغییر سیاست بایدن است که از ترس درگیری مستقیم با روسیه، قاطعانه اجازه نداده بود اوکراین از تسلیحات آمریکایی برای حملات در داخل خاک روسیه استفاده کند.


این دومین بار در سال میلادی جاری است که بایدن بی‌سروصدا محدودیت‌ها در قبال اوکراین را کاهش می‌دهد؛ پیش‌تر هم در مقابل درخواست‌ها برای ارسال موشک‌های دوربرد موسوم به ATACMS به کی‌یف انعطاف نشان داد.


این مجوز در حالی است که رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین سه‌شنبه به اعضای ناتو درباره اجازه شلیک سلاح‌های آن‌ها به روسیه هشدار داد و خطر جنگ هسته‌ای را مطرح کرد.


مقام‌های آمریکایی ناشناس با این حال گفتند که تصمیم بایدن فقط برای اهدافی در داخل روسیه نزدیک مرز با خارکیف --دومین شهر بزرگ اوکراین در 30 کیلومتری مرز روسیه--که حملات مسکو را پشتیبانی می‌کنند، اعمال می‌شود.


این مقامات گفتند که ایالات متحده همچنان به سیاست منع ارتش اوکراین از استفاده از موشک‌های ATACMS که بردی تا 300 کیلومتر دارند و سایر تسلیحات دوربرد برای حمله به روسیه، ادامه خواهد داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار