جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

بهادری جهرمی: شهید رئیسی در اوج بحران‌ها امیدوار بودند

سخنگوی دولت با بیان اینکه شهید رئیسی در اوج بحران‌ها امیدوار بودند، افزود: حتی در جلسه سخت و تلخی که خیلی از آمار های روی میز باعث میشد امیدهایمان را از دست بدهیم باز ایشان امیدوار بودند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگو دولت در نشست مسئولان بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: در کنار این خسران عظیم یکبار دیگر به ما و جهان ثابت کرد چه مردم خوب و پایکاری داریم اما قدرشان را نمی‌دانیم؛ ان‌شاءالله شاکر این نعماتی باشیم که خداوند به ما داده است. 


وی افزود: انسان خوب زیاد است اما الزاما یک انسان خوب رئیس جمهور خوب نیست؛ ما رئیس جمهور جامع الاطرف میخواهیم، هم در ویژگی های شخصی و هم در مسیرش.


سخنگوی دولت مطرح کرد: اگر شخص خود ساخته نباشد مسیر حق را نمی‌تواند صیانت کند.


وی ادامه داد: اولین و پایه ای ترین ویژگی شخصی شهید رییسی باور عمیق ایشان به خدا بود؛ آقای رییسی موثر در وجود را جز خدا نمی‌دانست و عمیقا و ذاتا به این باور داشت. 


بهادری جهرمی تاکید کرد: سال‌های سال این خود سازی که صورت گرفته بود ایشان را یک عبد و بنده واقعی خدا ایجاد کرده بود، در تمام تصمیمات توسل و توکلشان‌ به خدا و معصومین زیاد بود. 


وی با بیان اینکه در اوج بحران ها آقای رییسی امیدوار بودند، افزود: حتی در جلسه سخت و تلخی که خیلی از آمار های روی میز باعث میشد امیدهایمان را از دست بدهیم باز ایشان امیدوار بودند.


سخنگوی دوبت تصریح کرد: این عبادت محض خدا را تبلورش‌ را امروز در سربازی آقا و خدمت به مردم می‌دانستند
وی ضد فساد بودن را دیگر ویژگی های شهید رئیسی عنوان کرد و ادامه داد: ساده زیستی و ضد فساد بودن ایشان یکی دیگر از ویژگی های ایشان بود زیرا ذاتشان‌ ضد فساد بود.


وی خصوصیت دیگر شهید رئیسی را ضد فساد بودن عنوان کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار