ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

پورمحمدی:مشی نظام تحمل و مدارا بود

 نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشی نظام، مشی تحمل و مدارا بود و به هیچ عنوان نظام ما به دنبال برخورد خشن نبود و این به ما تحمیل شد؛ تجربه تاریخ و اسناد تاریخی گواهی بر این مدعاست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 15
کد خبر: ۲۴۵۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛حجت الاسلام «مصطفی پورمحمدی» در یکی از شبکه‌های اجتماعی به بازنشر کلیپی با این مضمون که چه کسی خشونت را آغاز کرد پرداخت و افزود: اواخر سال ۵۸ تا خرداد سال ۶۰ دادستان مسجدسلیمان بودم. در خیابان اصلی این شهر در دو طرف خیابان همه گروه‌های سیاسی از کمونیست‌ها، چپ‌ها، حتی کومله، خلق مسلمان، منافقین و غیره بساط کتاب‌ها، بیانیه‌ها و نشریات‌شان در پیاده‌رو خیابان پهن بود و به واقع معرکه‌ای بود.

وی ادامه‌داد: در میزگردهایی که اوایل انقلاب مرحوم شهید بهشتی و مرحوم مصباح برگزار می‌کردند، امثال کیانوری و احسان طبری که رهبران مارکسیستی در کشور بودند به همراه دیگران حضور داشتند.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: بر این اساس مشی نظام، مشی تحمل و مدارا بود و به هیچ عنوان نظام ما به دنبال برخورد خشن نبود و این به ما تحمیل شد؛ تجربه تاریخ و اسناد تاریخی گواهی بر این مدعاست.

وی گفت: همه این گروه ها بودند و فعالیت و دفتر و تشکیلات داشتند، اما شروع کردند به جمع آوری اسلحه.

این کاندید چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برخی می‌گفتند چون شما اینها را اعدام کردید و خشونت به خرج دادید، به جنگ مسلحانه رو آوردند. اما سوال می‌پرسم چند نفر از منافقین، کردهای مارکسیستی و چپی در زندان‌های ما قبل از ۳۰ خرداد زندانی داشتند؟ به جز گروه فرقان که شهید مطهری و سپهبد قرنی را به شهادت رساندند و آقای هاشمی رفسنجانی را ترور کردند و عملیات دیگری داشتند.

وی تصریح‌کرد: کردهای کردستان، خلق عرب در تبریز و آذربایجان، کمی هم خلق ترکمن و بلوچستان عملیات کردند یا تجزیه طلب بودند و در واقع درگیری‌ها اینجا بود، در کردستان هم دیدیم که آنها شروع کننده بودند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار