اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

حجم صادرات گاز مایع کشور 2 برابر شد

حجم صادرات گاز مایع در سال گذشته نسبت به سال 1399 به میزان 2 برابر افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در کنار افزایش فروش نفت افزایش صادرات گاز مایع (LPG) در 3 سال گذشته یکی از موارد مهم در اقتصاد کشورمان بوده است. 
با بهره‌مندی از دیپلماسی انرژی، طی چند سال اخیر ایران توانسته به کمک متخصصان میعانات گازی را به کشورهای زیادی صادر کند.
با اقدامات انجام شده در 3 سال اخیر مانند «کنترل عرضه خارج از شبکه» و «فراهم کردن زیر‌ساخت‌های صادرات دریایی گاز مایع در پایانه شهید باهنر بندرعباس» حجم صادرات گازمایع نسبت به سال 99، دو برابر شده است. 
بررسی جزئی‌تر آماها حاکی از آن است که  حجم صادرات گاز مایع در سال 1402 نسبت به سال 1399 به میزان 103 درصد افزایش یافته است.
این گزارش می‌افزاید: حجم صادرات گاز مایع در سال 1399 به میزان 3.2 میلیون تن بوده است که در سال 1400 به 4.1 میلیون تن افزایش یافته است. 
افزایش صادرات گاز مایع در سال 1401 نیز ادامه یافته بطوری که صادرات این محصول به 5.3 میلیون تن رسیده است. 
در سال 1402 نیز رشد صادرات گاز مایع ادامه یافت و صادرات این محصول به 6.5 میلیون رسید.
بنابراین در 4 سال اخیر حجم صادرات گاز مایع (LPG) در مجموع 19.1 میلیون تن بوده است و بر این اساس می‌توان امیدوار بود تا با پیشبرد اهداف دیپلماسی انرژی ایران به یکی از مهمترین صادرکنندگان گاز مایع در منطقه خاورمیانه تبدیل شود. /فارس

ارسال نظر