روند و نحوه استعفای مسعود پزشکیان در مجلس چگونه است؟-راهبرد معاصر
عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب

روند و نحوه استعفای مسعود پزشکیان در مجلس چگونه است؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس روند استعفای مسعود پزشکیان منتخب ریاست جمهوری از نمایندگی مجلس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی  درباره روند استعفای مسعود پزشکیان از نمایندگی مجلس برای تشکیل دولت چهاردهم، اظهار کرد: با پایان برگزاری مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب آقای پزشکیان از سوی مردم به عنوان رئیس جمهور، پس از تایید انتخابات از سوی شورای نگهبان با توجه به اینکه وی نماینده مجلس است و اعتبارنامه‌اش نیز تصویب شده، باید فرایند استعفا طبق آیین‌نامه مجلس سپری شود.

 

وی درباره روند این استعفا طبق مفاد 90 تا 93 آیین‌نامه داخلی مجلس، گفت: روند استعفا به این صورت است که طبق ماده 90 آیین‌نامه هر نماینده که اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‌تواند از مقام نمایندگى استعفا دهد. پذیرش استعفا وی موکول به تصویب مجلس است.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: همچنین طبق آیین‌نامه نماینده تقاضاى استعفای خود را به رئیس‌ مجلس می‌نویسد و رئیس‌ مجلس آن را در اولین جلسه علنى و بدون قرائت متن، اعلام و در دستور کار هفته بعد می‌گذارد.

 

سلیمی اضافه کرد: همچنین مطابق مفاد آیین‌نامه، بررسى تقاضاى استعفا بدین ترتیب است که ابتداء تقاضاى استعفا در جلسه علنی قرائت شده، مدت قرائت تقاضاى استعفا و توضیح نماینده متقاضى استعفا حداکثر نیم ساعت است. مخالف یا مخالفین نیز حداکثر نیم ساعت می‌توانند صحبت کنند و پس از آن رأی‌گیری به‌ عمل می‌آید. در صورت تصویب تقاضاى استعفا مراتب از طریق رئیس‌ مجلس به وزارت کشور اعلام می‌شود تا طبق قانون انتخابات اقدام نماید.

 

نماینده تهران در پاسخ به این پرسش که تکلیف یک کرسی نمایندگی در تبریز چه می‌شود، گفت: 5 نماینده دیگر تبریز کارهای مربوط به نماینده‌ای که استعفا داده را انجام می‌دهند تا با تصمیم وزارت کشور در انتخابات بعدی که احتمالا انتخابات شوراهای شهر و روستا در سال آینده باشد، برای این کرسی تبریز انتخابات برگزار می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر