وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

طالبان: ما آماده‌ایم؛ آمریکا صلح یا جنگ را انتخاب کند

طالبان: ما آماده‌ایم؛ آمریکا صلح یا جنگ را انتخاب کند «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر گفت که این گروه آماده است تا توافقی را که پیش از این با آمریکا درباره آن صحبت کرده را امضا کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفت که پس از چندین دور گفت‌وگو با آمریکا توافق صلح آماده امضا شد حالا به آمریکا بستگی دارد که می‌خواهد مسئله افغانستان را از طریق صلح‌آمیز و یا نظامی حل کند.

 

 «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر گفت که این گروه آماده است تا توافقی را که پیش از این با آمریکا درباره آن صحبت کرده را امضا کند.

 

شاهین به «وال‌استریت ژورنال» گفت: پس از گفت‌وگوهای طولانی توافق و ضمیمه‌های آن نهایی شد و اکنون آماده امضا است اما حالا به آمریکا بستگی دارد که می‌خواهد مسئله افغانستان را از طریق صلح‌آمیز و یا نظامی حل کند، در هر صورت ما آماده‌ایم.

 

این نشریه همچنین مدعی شد که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان با طالبان در دیدار اخیر خود در اسلام‌آباد درباره تبادل زندانیان گفت‌وگو کرده است.

 

براساس این گزارش، تبادل زندانیان می‌تواند شامل آزادی «انس حقانی» برادر سرکرده شبکه حقانی باشد و طالبان نیز دو استاد دانشگاه، یک آمریکایی و یک استرالیایی را آزاد خواهد کرد که در سال 2016 از دانشگاه آمریکا در کابل ربودند.

 

 

با این حال سخنگوی وزارت خارجه افغانستان تصریح می‌کند که سفر خلیلزاد به اسلام‌آباد به معنی از سرگیری روند صلح افغانستان نیست.

 

گروه طالبان همواره به خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان تاکید کرده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار