ارمغان این رژیم غذایی «مرگ زودرس» است-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

ارمغان این رژیم غذایی «مرگ زودرس» است

یک مطالعه جدید هشدار می دهد افرادی که بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض مرگ زودهنگام هستند، به ویژه در اثر بیماری قلبی یا دیابت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر،  افراد مسنی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که غذاهای فرآوری‌شده کمتری مصرف می‌کنند، حدود ۱۰ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

 

«اریکا لافتفیلد»، محقق مؤسسه ملی سرطان آمریکا، گفت: «نوشابه‌ها و گوشت‌های بسیار فرآوری‌شده مانند هات داگ و سوسیس به شدت با خطر مرگ و میر مرتبط هستند».

 

لافتفیلد در ادامه افزود: «پیروی از یک رژیم غذایی با مقادیر کم این غذاها از قبل برای پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت توصیه شده است.»

 

غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می‌شوند.

 

این محصولات همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها برای خوش طعم تر، جذاب‌تر و ماندگاری بیشتر از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم دهنده‌ها و تثبیت کننده ها هستند.

 

به عنوان مثال می‌توان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن و گوشت‌های اغذیه فروشی اشاره کرد.

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۵۴۰۰۰۰ فرد ۵۰ تا ۷۱ ساله را در مورد عادات غذایی و سلامت آنها تجزیه و تحلیل کردند. داده‌ها در اواسط دهه ۱۹۹۰ جمع آوری شد. بیش از نیمی از شرکت کنندگان فوت کرده بودند.

 

حتی پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطر سلامت، محققان دریافتند افرادی که بالاترین میزان مواد غذایی فوق فرآوری شده را مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که کمترین میزان را می‌خورند، احتمال مرگ زودهنگام بیشتری دارند.

 

غذاهای فوق فرآوری شده به طور خاص خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا دیابت را افزایش می‌دهد، و نه فقط سرطان.

 

لافتفیلد افزود: «هنوز مطالب زیادی وجود دارد که ما نمی‌دانیم، از جمله اینکه چه جنبه‌هایی از غذاهای فوق فرآوری شده خطرات بالقوه ای برای سلامتی دارند.»/ مهر

ارسال نظر