تاسیس داروخانه سنتی در سلامتکده‌ها-راهبرد معاصر
هشدار نارنجی نسبت به تشدید بارش در ۲۱ استان خبر خوش وزیر رفاه: احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صادر می‌شود اعضای هیئت عالی تجدید نظر وزارت بهداشت منصوب شدند صدور حکم ارتشاء رئیس سابق یکی از شعب بانک صادرات خطر انقراض در کمین ۲ هزار و ۴۰۰ گونه گیاهی در ایران هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی در ۵ استان | وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌ها خبر خوش سازمان اداری و استخدامی کشور برای بازنشستگان | متناسب سازی ۹۰ درصدی حقوق و فوق العاده ماموریت‌های جدید برای نهضت سوادآموزی در کشور | خبر خوش وزیر آموزش و پرورش از نقشه راه سوادآموزی صدور احکام اصلاحی بازنشستگان مشمول طرح رتبه‌بندی معلمان + توضیحات صندوق بازنشستگی کشوری کاهش محسوس دما و آغاز ناگهانی بارش‌ها در کشور تحول در واتساپ با هوش مصنوعی رودخانه تلار مازندران به رنگ سیاه درآمد! انهدام باند قاچاق در خلیج فارس با ۳۱۷ هزار لیتر سوخت فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ۱۴۰۳ ایلان ماسک: هرکس این طومار را امضا کند یک میلیون دلار به او پرداخت می‌کنم!

تاسیس داروخانه سنتی در سلامتکده‌ها

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به بازار بزرگ مکمل و پاسخگوی تولید داخل به نیاز کشور، در عین حال از تسهیل شرایط تاسیس داروخانه‌های طب سنتی و طبیعی در سلامتکده‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حیدر محمدی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در اولین همایش سراسری مدیران فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور گفت: بازار مکمل در کشور بازار بزرگی است و تولید داخل پاسخگوی نیاز کشور است و طی چند سال اخیر واردات مکمل به صفر رسیده است.

وی گفت: فراورده‌های طبیعی و سنتی ظرفیت‌های فراوانی دارد که البته بازار آن در اندازه‌ای که مد نظرمان است، بزرگ نیست و باید در حوزه فرهنگ‌سازی استفاده از این فرآورده‌ها اقداماتی انجام شود.

محمدی ادامه داد: در دولت سیزدهم در کمیسیون ماده ۲۰ مصوب شد داروخانه‌های طب سنتی و طبیعی با شرایط تسهیل شده و ویژه در سلامتکده‌ها تاسیس شوند.

رییس سازمان غذا و دارو افزود: در حوزه شیرخشک بیشترین حجم نیاز داخل با تولید در کشور رفع می‌شود و تنها بخش کوچکی از شیرخشک‌های رژیمی، متابولیک و یا ماده اولیه که تولید آن برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی ندارد، وارداتی است.

محمدی گفت: مردم به تضمین سازمان غذا و دارو روی سلامت محصولات غذایی، دارویی و مکمل اطمینان دارند؛ بنابراین نظارت‌های پسینی باید با جدیت بیشتری دنبال شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده