کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

هاشمی اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران را تکذیب کرد

رئیس شورای شهر تهران گفت: هیچگونه لایحه‌ای از سوی شهردار تهران به شورای شهر تهران مبنی بر اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران وجود ندارد و این موضوع شایعه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد هاشمی در آغاز صدوسیزدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت: در ‌آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و امروز 22 دی ماه سالگرد تشکیل شورای انقلاب اسلامی است و این شورا نخستین شورای تامینی و مادر تمام شوراهای کشور است. 

 

وی گفت: صورت جلسات شورای انقلاب با قلم دکتر شیبانی تدوین می‌شد که عضو پیشکسوت شورای شهر تهران نیز بود. 

 

رئیس شورای شهر تهران، افزود: این اسناد ارزشمند در کتابخانه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قرار داشت که در دهه فجر امسال تحویل سازمان اسناد ملی داده می‌شود و از شیبانی نیز تجلیل به عمل می‌آید. 

 

وی درباره اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران نیز گفت: آنطور که بررسی کردم خبری به عنوان شنیده و یا شایعه در رسانه‌ها منعکس شد که واکنش به این خبر زیاد بود و لایحه پیش‌نویسی در مطبوعات در این خصوص منتشر شده بود که فرایند کارشناسی آن را هنوز طی نکرده‌ایم و به عنوان پیشنهاد مطرح بوده است ولی به صورتی در جامعه مطرح شد که انگار تصویب شده است؛ اینگونه موارد باید با امضای شهردار به شورای شهر ارسال و مورد بحث قرار گیرد. 

 

هاشمی افزود: این موضوع درباره تخریب مورد استفاده قرار گرفت و از همه دست‌اندرکاران فعالیت‌های شهری در فضای مطبوعاتی و مجازی می‌خواهم با دقت بیشتری اقدام کنند که شاهد تشویش اذهان عمومی نباشیم. 

 

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: دومین سالگرد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد و از تحلیل‌کنندگان و نقدکنندگانی که حضور داشتند تشکر می‌کنم. 

 

وی افزود: برخی‌ها عنوان می‌کنند می‌خواهید هاشمی را مقدس جلوه دهید بلکه اینطور نیست هدف از تجلیل تبلیغ نیست. 

ارسال نظر