کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

مسئولان به صورت شفاف اعلام کنند اموال خود را از کجا آورده‌اند

محمد حسینی نماینده تفرش در مجلس شورای اسلامی درباره اعلام لیست اموال و دارایی مدیران و مسئولان، گفت: زمانی که نمایندگان بر اساس رای و نظر مردم به عنوان امین آنها قرار می‌گیرند باید در رفتارهای خود اعم از مالی و اخلاقی شفافیت داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده تفرش در مجلس با بیان اینکه شفاف‌سازی مالی از سوی نمایندگان روشی برای الگوسازی در جامعه است، گفت: مسئولان به صورت شفاف اعلام کنند اموال خود را از کجا آورده‌اند.

محمد حسینی نماینده تفرش در مجلس شورای اسلامی درباره اعلام لیست اموال و دارایی مدیران و مسئولان، گفت: زمانی که نمایندگان بر اساس رای و نظر مردم به عنوان امین آنها قرار می‌گیرند باید در رفتارهای خود اعم از مالی و اخلاقی شفافیت داشته باشند.

 

وی با تاکید براینکه شفاف‌سازی از سوی نمایندگان روشی برای الگوسازی در جامعه است، ادامه داد: هر فردی که در جمهوری اسلامی پستی را عهده‌دار می‌شود، طبق قانون حقوقی بر وی جاری و ساری می‌شود و باید بر اساس همان قوانین کار کند و در خدمت مردم باشد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: با توجه به فضای که در کشور بر اثر شکاف طبقاتی ایجاد شده و فاصله دهک‌های بالا با دهک‌های پائین افزایش یافته، باید اولین گام را مسئولان بردارند و به صورت شفاف اعلام کنند چه دارند و از کجا آورده‌اند.

 

نماینده مردم تفرش در مجلس با بیان اینکه مسئولان باید اعلام کنند اموال خود را از کجا آورده‌اند، اظهار داشت: البته مردم نیز میزان زندگی در خور شان یک مسئول جمهوری اسلامی را می‌دانند و اینگونه نیست که ظن و شک بی‌مورد داشته باشند.

 

حسینی اضافه کرد: مسئولان باید اموال خود، همسر و فرزندان خود را به صورت شفاف اعلام کنند تا در جامعه اعتمادسازی انجام شود و مانع از سواستفاده‌ها شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار