ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد

جزئیات سقوط کارمند شهرداری تهران از آسانسور اعلام شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران جزئیات حادثه سقوط یکی از کارکنان شهرداری منطقه ۱۸ از آسانسور و جان باختن وی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا نادعلی در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه سقوط یکی  از کارکنان شهرداری منطقه 18 تهران از آسانسور اظهار کرد: باعث تأسف است اتفاقی که برای یکی از همکاران ما در شهرداری افتاده و قطعاً برای ما ناراحت‌کننده است و ایشان را یکی از اعضای خانواده خود می‌دانیم.

 

وی ادامه داد: دوستان در شهرداری منطقه 18 در رابطه با استاندارد و ایمنی آسانسور در جلسات بعدی شورای شهر تهران توضیحات خود را ارائه خواهند داد.

 

نادعلی با بیان اینکه بنده گزارش این حادثه را دریافت کرده‌ام، یادآور شد: این اتفاق یک حادثه غیرمترقبه بود که همانطور که گفتیم گزارش آن ارائه خواهد شد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که "مباحث مطرح شده در مورد درگیری معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 با کارمند فقید پیش از حادثه صحت دارد یا خیر؟"، گفت: ما باید به عنوان ناظر گزارش کامل دریافت کنیم که بر اساس گزارشات دو نکته وجود دارد. بر اساس آنچه ما پرسیدیم تاکنون معاون اجتماعی و فرهنگی با آن خانم دیدار نداشته است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران با اعلام اینکه روز حادثه معاون در محل حضور نداشته که درگیری شکل بگیرد، افزود: یکی از همکاران ما در شورا عنوان کرد که معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 18 سابقه فعالیت نداشته و در این دوره به کار گرفته شده است اما این مدیر، قائم‌مقام معاونت اجتماعی شهرداری منطقه 9 و معاون ستاد سمن‌ها در دوره چهارم بوده و چهار سال در شهرداری مشغول به کار بوده که در دوره پنجم ایشان را از کار برکنار کردند و در دوره ششم مجدداً بازگشته است.

 

نادعلی تصریح کرد: مواردی که اعلام شد اطلاعاتی است که بنده در ساعات پس از حادثه دریافت کردم و به نظر می‌رسد حق معاون اجتماعی منطقه ضایع شد. اگر گزارش کامل شهردار منطقه 18 را بشنویم همه چیز مشخص خواهد شد. بنده هم با رئیس شورا و هم با شهردار منطقه برای بررسی مباحث فنی در صحن شورا هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ام.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: کسانی که در آن ساختمان حضور دارند به عنوان بهره‌بردار از آن استفاده می‌کنند و کسی که باید در خصوص ایمنی ساختمان صحبت کند، شهردار منطقه است.

 

وی، سقوط کارمند شهرداری تهران از آسانسور به دلیل هل دادن توسط معاون اجتماعی و فرهنگی را شایعه و کذب دانست و گفت: بر اساس آنچه از چند نفر تحقیق کردم، ایشان در ساختمان حضور نداشته است.

 

براساس این گزارش، گلرخ کاظم‌پور؛ کارمند معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 18 روز دوشنبه 15 مردادماه بر اثر سقوط از آسانسور ساختمان این معاونت جان خود را از دست داد./ تسنیم

ارسال نظر