ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

دیدار قریب‌ الوقوع وزیران خارجه ترکیه و سوریه

دیدار قریب‌ الوقوع وزیران خارجه ترکیه و سوریه پس از موفقیت میانجیگری عراق در همگرایی ابتدایی میان سوریه و ترکیه، یک منبع در وزارت خارجه عراق از دیدار قریب‌الوقوع میان وزیران خارجه سوریه و ترکیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این منبع که خواست نامش فاش نشود، به «ارم نیوز» گفت، عراق خواهان همگرایی دیدگاه‌های ترکیه و سوریه است و با همه شیوه‌های دیپلماتیک با بهره‌برداری از روابط دولت «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه برای انجام آن تلاش می‌کند.

وی افزود، میانجیگری عراق به توافق اولیه برای برگزاری دیداری در سطح وزارتی منجر شد و ممکن است وزیران خارجه ترکیه و سوریه باهم دیدار کنند و شرایط را برای دیداری در سطح عالی میان روسای جمهور دو کشور به منظور عادی‌سازی روابط و پیدا کردن فرمول تفاهماتی که به حل مساله سوریه منجر شود، مهیا کنند.

منبع مذکور مکان و زمان دقیق این دیدار را مشخص نکرد و تنها گفت به زودی خواهد بود.

پرونده سوریه یکی از مهم‌ترین پرونده‌هایی است که بغداد به شدت به آن توجه دارد، زیرا با توجه به مرز مشترک حدود ۶۲۰ کیلومتری که از استان الانبار در غرب عراق تا استان نینوا امتداد دارد، سوریه تاثیر مستقیم امنیتی بر عراق دارد.

روسای جمهور سوریه و ترکیه به صورت جداگانه تمایل خود را برای مذاکره دوجانبه اعلام کرده‌اند. اسد ۲۶ ژوئن در دیدار با نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه گفت از همه طرح‌های مرتبط با روابط دمشق و آنکارا مبتنی بر حاکمیت سوریه و مبارزه با تروریسم استقبال می‌کند.

تلاش‌های میانجیگری عراق پس از سفر تاریخی السودانی به دمشق در سال ۲۰۲۲ شروع شد که نخستین سفر نخست وزیر عراقی به سوریه پس از سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار