العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

نائب‌ رئیس کنست: دقیقا از مکان حسن نصرالله اطلاع داریم، شاید ترورش کردیم

«نیسیم فاتوری»، نائب رئیس کنست (پارلمان اسرائیل) و عضو کمیسیون امور خارجی و دفاع اعلام کرد: «ما قصد داریم پس از آزادی گروگان‌ها از نوار غزه، جنگ را به جبهه شمالی سوق دهیم.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 08
کد خبر: ۲۵۶۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ الجزیره گزارش داد: پایگاه‌ها و شهرک‌های واقع در شمال اسرائیل هر روز شاهد شلیک ده‌ها موشک و پهپاد حزب‌الله لبنان است و تاکنون نتانیاهو و دیگر مقامات این رژیم بار‌ها تهدید کرده‌اند که پس از اتمام جنگ در نوار غزه به مساله تهدیدات حزب‌الله پایان خواهند داد.

فاتوری افزود: علیرغم مخالفتم با تغییر «یوآو گالانت»، وزیر دفاع در زمان جنگ، اما اگر جبهه شمال فرو بپاشد، چاره دیگری وجود نخواهد داشت.

وی درباره سخنان گالانت مبنی بر اینکه «لبنان را به قرون وسطی» بازخواهیم گرداند، گفت: «باید لاف‌زنی را متوقف کرده و اقدامات عملی را آغاز کنیم و به آنها چیزی را که شایسته آن هستند نشان هیم، باید در شمال بمانیم و امنیت را بازگردانیم، این جنگی است که چاره‌ای از آن نیست.»

این عضو کنست اسرائیل گفت: «من از فشار‌های آمریکایی‌ها اطلاع دارم، اما باید در موضع خود ثابت قدم باشیم همانطور که علیرغم مخالفت آمریکا وارد خان یونس و رفح شدیم، اینگونه می‌توان در جنگ پیروز شد.»

نائب رئیس کنست با بیان اینکه تظاهرات‌کنندگان اسرائیلی که خواهان توافق فوری برای بازگشت اسرا هستند، «بازوان حماس» هستند، گفت: «آن‌ها بر روی خون گروگان‌ها می‌رقصند، این وضعیت نباید ادامه یابد، آنها با تداوم تظاهرات موجب نابودی توافق تبادل اسرا می‌شوند.»

وی تاکید کرد: «ما به دنبال آزادی گروگان‌ها و سپس حرکت به سمت جنگ در جبهه شمال هستیم.»

فاتوری مدعی شد: «ما دقیقا می‌دانیم حسن نصرالله کجا می‌نشیند، این رویکرد ما در روز‌های آینده است. اگر چاره‌ای نباشد ممکن است او را ترور کنیم.»

این عضو کنست درباره «یحیی السنوار»، رئیس حماس گفت: «ما به او هم دست خواهیم یافت، او در رهبری حماس تنها مانده است.»

از هشتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی، گروه‌های لبنانی و فلسطینی در لبنان به خصوص حزب‌الله در حال تبادل آتش با ارتش رژیم صهیونیستی هستند که موجب شده شهرک‌های شمالی اسرائیل متروکه شده و هزاران شهرک‌نشین آواره شوند.

در نتیجه حملات ویرانگر ارتش اسرائیل به نوار غزه که با حمایت مطلق آمریکا انجام می‌شود، تاکنون بیش از ۱۳۵ هزار فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند که اغلب آنها، زنان و کودکان هستند همچنین بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوار‌ها مفقود هستند. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر