شکست مذاکرات اتحادیه اروپا و چین برسر خودروهای برقی-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

شکست مذاکرات اتحادیه اروپا و چین برسر خودروهای برقی

اتحادیه اروپا و چین در مذاکرات اخیر خود برای حل اختلافات در مورد خودروهای برقی، نتوانستند به پیشرفت چشمگیری دست یابند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا و چین در مذاکرات اخیر خود برای حل اختلافات در مورد خودروهای برقی، نتوانستند به پیشرفت چشمگیری دست یابند.

 

با این حال، امید هنوز از بین نرفته است، زیرا هر دو طرف متعهد شدند مذاکرات را ادامه دهند. بروکسل به خودروسازان چینی فرصت جدیدی برای تعیین حداقل قیمت محصولات خود ارائه خواهد کرد.

 

والدیس دومبروفسکیس، معاون اجرایی کمیسیون اروپا در امور تجارت، پس از یک نشست "سازنده" با وانگ ونتائو، وزیر بازرگانی چین، روز پنجشنبه گفت: هر دو طرف توافق کردند تلاش‌های خود را برای یافتن یک راه حل موثر، قابل اجرا و سازگار با سازمان تجارت جهانی برای پرونده خودروهای برقی... بدون پیش داوری در مورد تحقیقات اتحادیه اروپا و ضرب‌الاجل‌های آن، تشدید کنند.

 

بر اساس این گزارش، بروکسل چین را متهم کرده است که با اعطای یارانه‌های هنگفت به خودروهای برقی خود، قیمت خرده فروشی آنها را به طور مصنوعی کاهش داده و رقبای اروپایی را از بازار پر سود کنار زده است.

 

پس از یک تحقیق چند ماهه، کمیسیون اروپا متوجه شد که یارانه دولت چین در کل زنجیره تامین توزیع شده است و این موضوع احتمال زیان شدید صنعت خودروسازی اتحادیه اروپا را افزایش داده است.

 

سپس این نهاد اجرایی پیشنهاد کرد که تعرفه‌های وارداتی اضافی به خودروهای برقی ساخته شده در چین، از جمله آنهایی که توسط شرکت‌های غربی در این کشور مونتاژ می‌شوند، اعمال شود.

 

تعرفه‌های پیشنهادی، بسته به برند و سطح همکاری آنها با این تحقیقات، از 7.8 درصد تا 35.3 درصد متغیر خواهد بود و به نرخ 10 درصدی موجود اضافه خواهد شد.

 

این افزایش برای اطمینان از رقابت منصفانه و بستن شکاف قیمتی بین تولیدکنندگان اتحادیه اروپا و چین در نظر گرفته شده است.

 

کشورهای عضو باید تعرفه‌ها را در یک رأی‌گیری که باید قبل از ماه نوامبر انجام شود، تصویب کنند. در صورت انجام این کار، نرخ‌ها برای پنج سال ثابت خواهند شد./ تسنیم

ارسال نظر