نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟

گزارش سخنگوی وزارت خارجه از سفر عراقچی به بحرین

سخنگوی وزارت امور خارجه در فضای مجازی گزارشی از سفر وزیر امور خارجه کشورمان به بحرین منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: دکتر عراقچی وزیر امور خارجه و هیأت همراه امروز عصر وارد منامه، بحرین، شد و با پادشاه حمد بن عیسی آل خلیفه و وزیر امورخارجه عبداللطیف راشد الزیانی دیدار کرد.

وی افزود: گفتگو و تبادل نظر‌های مفید و سازنده‌ای با مقام‌های عالیرتبه دولت بحرین در مورد تحولات منطقه و ضرورت افزایش تلاش‌ها برای حراست از امنیت و ثبات منطقه‌ای در برابر تشدید دامنه کشتار و تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه در غزه و لبنان صورت گرفت./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار