پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

پیام فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل

پیام فرمانده کل ارتش درباره زمان و نحوه پاسخ به اسرائیل فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعا پاسخ ما کوبنده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در دیدار با خانواده شهید سرگرد سجاد منصوری از شهدای مدافع آسمان نیروی پدافند هوایی ارتش، ضمن اهدای نشان فداکاری به این خانواده شهید گفت: همه انسان‌ها دارای عمر مشخصی هستند الان در غزه جنین در رحم، نوزاد، نوجوان و پیر به شهادت می‌رسند و یا در ایام کرونا نفرات زیادی در سنین مختلف فوت نمودند که نحوه پایان عمر مهم است. به قول شهید سلیمانی؛ «تا کسی شهید نباشد شهید نمی‌شود» شهید شما که با نان حلال، شیر پاک و در خانواده‎ای مسلمان و مومن تربیت شده، جان خود را برای دفاع از کشور با خدا معامله کرده و بهشت و جاودانگی را خریده است.

وی اظهار داشت: خیلی‌ها پس از مرگ فراموش می‌شوند، اما شهدا همیشه زنده‌اند و نزد خداوند روزی می‌خورند و در روز قیامت شفیع همه به ویژه خانواده خود خواهند بود؛ لحظه شهادت آنچنان لذت بخش است که شهدا آرزو می‌کنند هزاران بار این لذت را بچشند که ما از درک آن عاجزیم. در هر خانواده ممکن است شهیدی در جمع بستگان باشند ولی این ۴ شهید مدافع آسمان برجسته‌اند چرا که در مقابل بدترین انسان روی زمین و همانند شمر و یزید (نتانیاهو و بایدن) به شهادت رسیدند که افتخار بزرگیست و جای تبریک دارد. امیدوارم با جوانان شهید کربلا محشور شوند؛ خوش به حال شهدا که به لقاءالله پیوستند از خداوند می‌خواهیم به برکت خون آنها، آرامش به همسر، پدر و مادر شهدا عنایت فرماید و پرچم این کشور و انقلاب به برکت شهدا همچنان بالاست.

وی تاکید کرد: زمان و نحوه پاسخ به رژیم صهیونیستی را ما تعیین می‌کنیم و زمانی را که لازم باشد در آن هیچ تعللی نخواهیم کرد و قطعاً پاسخ ما کوبنده خواهد بود.

فرمانده کل ارتش خاطر نشان کرد: در کشور ما علاوه بر نظامیان، همه مردم نیز بسیجی و آماده دفاع از انقلاب، ناموس و کشور در مقابل دشمنان قسم خورده انقلاب هستند. تا جوانانی مثل فرزندان شما در این کشور حضور دارند دشمنان به ویژه رژیم صهیونیستی و اهداف خود نخواهند رسید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار