سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ناو هواپیمابر آمریکایی منطقه را ترک کرد

ناو هواپیمابر آمریکایی منطقه را ترک کرد رسانه آمریکایی گزارش داد، ناوگروه هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» که در میان تنش‌های منطقه غرب آسیا اعزام شده بود، این منطقه را ترک و غرب آسیا را خالی از ناوگروه‌های ضربت آمریکا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وبگاه آمریکایی گزارش داد که ناو هواپیمابر آمریکایی «یواس‌اس آبراهام لینکلن» منطقه غرب آسیا را ترک کرده و وارد منطقه ناوگان هفتم دریایی آمریکا شد. این دومین بار در بیش از یک سال گذشته است که غرب آسیا خالی از ناو هواپیمابر می‌شود.

وبگاه خبری نظامی یواس‌ان‌آی در این باره گزارش داد: ناوگروه ضربت «هری اس ترومن» در حال حاضر، در آتلانتیک شرقی و در مسیر دریای مدیترانه است. این ناوگروه هواپیمابر، احتمالا، به عنوان بخشی از ماموریت دریایی «عملیات نگهبان شکوفایی» برای حفاظت از کشتی‌های تجاری عازم فرماندهی مرکزی آمریکا خواهد شد.

آخرین باری که آمریکا غرب آسیا را خالی از یک ناوگروه ضربت کرد، در ژوئن گذشته و زمانی بود که ناو «یواس‌اس دوایت دی آیزنهاور» پس از رهسپار شدن ناو «یواس‌اس تئودور روزولت» به سمت سنتکام، وارد مدیترانه شد.

رسیدن تئودور روزولت به ناوگروه ضربت دوایت آیزنهاور اجازه داد غرب آسیا را پس از هفت ماه ترک کند. ناوگروه ضربت آبراهام لینکلن در ماه اوت وارد غرب آسیا شده و پیش از آن که ناو تئودور روزولت در سپتامبر آنجا را ترک کند، به ناوگروه تئودور روزولت ملحق شد.

مقامات رسمی به یواس‌ان‌آی نیوز گفته‌اند انتقال این ۲ ناوگروه ضربت مستقر در ساحل غربی آمریکا از اقیانوس آرام برای عملیات در منطقه غرب آسیا، نمونه‌ای از سرازیر کردن نیرو‌های دریایی آمریکا برای «برآورده کردن نیاز‌های امنیتی موجود» در منطقه غرب آسیا بوده است.

نیروی دریایی آمریکا از دسامبر ۲۰۲۱ و پیش از حمله روسیه به اوکراین، بیشتر با ناو‌های هواپیمابر ساحل شرقی، در شرق مدیترانه مستقر شده است. پس از حمله حماس به اراضی اشغالی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و پس از آن که عملیات‌های نیرو‌های مسلح یمن، یک ماه بعد، در دریای سرخ آغاز شد، نیروی دریایی آمریکا ناو‌های خود را جابجا کرد تا از رژیم صهیونیستی و کشتی‌های تجاری حمایت کند.

این وبگاه آمریکایی در ادامه نوشت، ۲ مقام نظامی هم نیز در گفتگو با یواس‌ان‌آی تایید کردند که دوشنبه گذشته، ناوگروه ضربت «کارل وینسون» بی‌سروصدا، از کالیفرنیا به اقیانوس آرام اعزام شد. یک سخنگوی نیروی دریایی آمریکا هم به یواس‌ان‌آی گفت این ناوگروه در حال اجرای عملیاتی عادی در منطقه ناوگان سوم نیروی دریایی آمریکاست، اما جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار