ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

گروسی: گفت‌وگوی ضروری بین ایران و آژانس ادامه دارد

گروسی: گفت‌وگوی ضروری بین ایران و آژانس ادامه دارد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از تماس با وزیر خارجه ایران در شبکه اجتماعی نوشت: «گفت‌وگوی ضروری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه دارد.»
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 10
کد خبر: ۲۶۵۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه دوشنبه از تماس تلفنی خود با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

گروسی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «امروز با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، تماس تلفنی داشتم تا جلسه اخیرمان در تهران را پیگیری کنم.»

مدیرکل آژانس در ادامه نوشت: «گفت‌وگوی ضروری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه دارد.»

تأکید گروسی روی ادامه یافتن «گفت‌وگوی ضروری بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» درحالی است که پس از اقدام مخرب تروئیکای اروپایی متشکل (فرانسه، انگلیس و آلمان) و آمریکا در شورای حکام آژانس و معرفی قطعنامه‌ای ضدایرانی در این شورا که به تصویب رسید، ایران در اقدامی تلافی‌جویانه توانمندی خود برای تولید اورانیوم غنی شده با خلوص 60 درصد را افزایش داده است.

پیش از نشست شورای حکام، مقامات ایران به همتایان غربی خود هشدار داده بودند که هرگونه اقدام ضدایرانی از سوی غرب، با واکنش جدی و عملی ایران روبرو خواهد شد.

تصمیم ایران به شکل گرفتن برخی اتهامات بی‌اساس از سوی دیپلمات‌های غربی درباره ماهیت مسالمت‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران دامن زده است.

اما، به اذعان گروسی، تصمیم ایران برای تسریع تولید اورانیوم غنی‌سازی شده، «پیامی واضح» در پاسخ به انتقادات اخیر این آژانس است.

در همین راستا، روز شنبه «اسماعیل بقائی» سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران، گفت: «صحبت‌های آقای گروسی اشاره‌ به عملکرد تقابلی و غیرسازنده سه کشور اروپایی و آمریکا در شورای حکام دارد که طی آن بدون هیچ توجیه منطقی یا مبنای قانونی اقدام به طرح و تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران کردند.»

وی با یادآوری سفر گروسی به تهران و تفاهم‌های صورت‌گرفته برای تقویت همکاری‌های فنی فیمابین ایران و آژانس، خاطرنشان کرد: «آقای گروسی با ابتکارهائی به ایران آمده بود اما این سه کشور اروپایی و آمریکا بودند که با دنبال کردن سیاست فشار و سوء استفاده از شورای حکام، باعث بی‌نتیجه ماندن کوشش‌های مدیرکل شدند.»

بقائی با اشاره به اینکه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در چارچوب معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان کاملا شفاف و تحت نظارت آژانس دنبال می‌شود، تاکید کرد: «فعالیت‌های اخیر نیز با اطلاع‌رسانی دقیق به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت گرفته و تحت نظارت مستمر آن است.»/ ایسنا

کلمات کلیدی: گروسی آژانس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha