اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

السودانی: شهید سلیمانی در سخت‌ترین شرایط برای دفاع از عراق در کنار شهید المهندس بود

السودانی: شهید سلیمانی در سخت‌ترین شرایط برای دفاع از عراق در کنار شهید المهندس بود نخست‌وزیر عراق در مراسم بزرگداشت سرداران مقاومت، این مراسم را فرصت مناسبی برای توجه به زندگی شهدا دانست و گفت: شهید سلیمانی در سخت‌ترین شرایط برای دفاع از عراق در کنار شهید ابومهدی المهندس بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق امروز یکشنبه طی سخرانی در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان مقاومت، حاج «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» اظهار کرد: بی‌تردید یادبود شهدا مستلزم حضور معنوی و عاطفی ما پیش از حضور فیزیکی است چراکه فهم مفاهیم عالی شهادت بدون درک آن با جان و دل ممکن نیست.

السودانی گفت: سالروز شهادت سران پیروزی در واقع مناسبت مهمی برای نگاه به زندگی‌نامه ۲ مرد بزرگ از معدن مردان صالحی است که جان خود را در راه خدا فدا کردند و در این دنیا به سربلندی دست یافته و در آن دنیا جاودانه شدند.

نخست‌وزیر عراق افزود: شهید ابومهدی المهندس بر ایجاد ساختار سیاسی اصرار داشت که شایسته جان‌فشانی‌های عراقی‌ها بوده و عراق را به جایگاه و نقش موثرش که به دلیل سیاست‌های احمقانه حاکمیت سابق از دست رفت، بازگرداند.

او در ادامه گفت: شهید قاسم سلیمانی در تمامی خاکریز‌ها همراه ما بود و برای دفاع از عراق در سخت‌ترین شرایط در کنار شهید ابومهدی المهندس بود، آن ۲ با فتوای مرجعیت دینی که عراق و منطقه را نجات داد، به پا خواستند و در این فتوا آنها با عنوان قهرمانان نبرد پیروزی توصیف شدند.

السودانی ادامه داد: شهید ابومهدی المهندس همواره بر کشور و حفاظت از آن تاکید داشت و الحشد الشعبی بخشی از کشور بوده و قدرت اصلی دفاع از عراق است.

نخست‌وزیر عراق در پایان نیز گفت: امروز یاد فرماندهان مقاومت را گرامی می‌داریم، روز گذشته یاد سید شهید محمد باقر الحکیم را گرامی داشتیم این مناسبت‌ها به ما لزوم حفاظت از پایه‌های کشور را که با جان‌فشانی‌های شهدا بنا شدند، یادآور شده و به ما تاکید می‌کنند که نباید به دلواپس‌ها اجازه دهیم عزم ما را برای استمرار ساخت کشور و خدمت به مردم تضعیف کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار