وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت

به مقامات بهداشت عمومی ایالات متحده گفته شده است که همکاری خود را با سازمان جهانی بهداشت (WHO) فورا متوقف کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 28
کد خبر: ۲۶۹۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جان نکنگاسانگ»، یکی از مقامات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC)، یادداشتی برای رهبران ارشد این آژانس فرستاد و به آنها گفت که همه کارکنان آن که با WHO کار می‌کنند، باید فوراً همکاری خود را متوقف کنند و منتظر راهنمایی‌های بیشتر باشند.

کارشناسان گفتند که این توقف ناگهانی همکاری غافلگیرکننده بود و کار را برای بررسی و تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس‌های «ماربورگ» و «ام پاکس» در آفریقا به عقب خواهد انداخت. این همچنین در حالی صورت می‌گیرد که مقامات بهداشتی در سراسر جهان شیوع آنفلوآنزای پرندگان را در میان دام‌ها در ایالات متحده زیر نظر دارند.

همچنین در این دستور آمده است که کارکنان CDC مجاز به بازدید از دفاتر WHO نیستند.

به گزارش روزنامه گاردین، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا اخیرا فرمان اجرایی برای آغاز روند خروج ایالات متحده از WHO را صادر کرد، اما این امر فوراً اجرایی نشد. خروج از WHO مستلزم تایید کنگره و انجام تعهدات مالی ایالات متحده در سال مالی جاری است. ایالات متحده همچنین باید یک اخطار یک ساله ارائه دهد.

دکتر «جفری کلاوسنر»، کارشناس بهداشت عمومی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی که با سازمان جهانی بهداشت در زمینه مبارزه با عفونت‌های مقاربتی همکاری می‌کند، گفت: قطع ارتباطات و جلسات با WHO یک مشکل بزرگ است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار