طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

میدری: بدون منابع جدید، کالابرگ الکترونیکی امکان‌پذیر نیست!

میدری: بدون منابع جدید، کالابرگ الکترونیکی امکان‌پذیر نیست! احمد میدری اعلام داشت که برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 04
کد خبر: ۲۷۷۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره توزیع کالابرگ الکترونیکی به کارگران و اینکه چند نوبت به کارگران داده خواهد شد و در چه دهک‌هایی تعلق خواهد گرفت، اظهار کرد: آنچه که در بودجه آمده است برای ۳۰ درصد ماهانه داده شود ولی بودجه اش باید از محل حذف یارانه ها تامین شود که بعید است به این سرعت بتوانیم به حذف یارانه ها برسیم و این کار را انجام بدهیم.

 میدری خاطرنشان کرد: ما امیدواریم که مثل سال گذشته منبع جدیدی برایش دیده و از صندوق توسعه ملی برداشت شود چون بحث امنیت غذایی و خوراکی مهم است و اگر همان یک‌میلیارد دلار برای ۳۰ درصد داده شود می توانیم ۶ ماه را حتما بدهیم یعنی برای اینکه بتوانیم در کل سال بدهیم رقمی معادل ۲ میلیارد دلار نیاز است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه متاسفانه دولت در اجرای کالابرگ الکترونیکی به گونه‌ای عمل کرده که برخی افرادی که باید از خدمات این بخش بهره‌مند شوند از خدمات این بخش محروم شده‌اند،گفت:دولت نسبت به نحوه دهک بندی‌ها تجدیدنظر کند.

علی حدادی در انتقاد به نحوه اجرای مصوبه مجلس توسط دولت در خصوص ارائه کالابرگ الکترونیکی، گفت: ارائه کالابرگ الکترونیکی مصوبه مجلس بوده که دولت باید دقت لازم در اجرای آن را داشته باشد تا حقی از هیچ کدام از اقشار کم درآمد و متوسط جامعه تضییع نشود.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه دولت در اجرای این مصوبه با لحاظ دهک بندی اقشار مختلف جامعه به گونه‌ای عمل کرده است که برخی افرادی که باید از خدمات این بخش بهره‌مند شوند همچون برخی افراد فاقد مسکن از لیست دریافت کالابرگ الکترونیکی حذف شده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم یادآور شد: هم‌اکنون لازم است دولت در جهت تحقق اهداف پیش‌بینی شده در این مصوبه برنامه‌ریزی دقیقی بخصوص در نحوه درج اطلاعات افراد در سامانه مربوطه داشته باشد.  

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باید در اجرای این مصوبه مورد بازنگری قرار گیرد هم بروزرسانی اطلاعات مندرج در این سامانه و هم تجدیدنظر در نحوه دهک بندی‌ها است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار