درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد: دیپلماسی، بر مبنای احترام و منافع متقابل.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» در پیامی در شبکه ایکس نوشت: حمایت از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه از طریق ارسال سلاح‌های مرگبار، و جنگ طلبی به نمایندگی از نتانیاهو در یمن، هیچ دستاوردی برای مردم آمریکا نداشته است.

نتانیاهو با وقاحت تلاش می‌کند به رئیس‌جمهور ترامپ دیکته کند که در دیپلماسی خود با ایران چه کاری می‌تواند انجام دهد و چه کاری نمی‌تواند. جهان همچنین فهمیده که نتانیاهو چگونه مستقیماً در دولت ایالات متحده دخالت می‌کند تا آن را به فاجعه دیگری در منطقه ما بکشاند.

نتانیاهو تیم شکست‌خورده بایدن را فریب داد تا ۲۳ میلیارد دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به او بدهند. این مبلغ، در برابر هزینه هر حرکت اشتباهی که بخواهند علیه ایران انجام دهند، رقمی به شمار نمی‌رود.

اگر هدف غایی آن طور که رییس‌جمهور ترامپ بازهم گفت باشد، یعنی «تنها چیزی که آنها نمی‌توانند داشته باشند سلاح هسته‌ای است»، توافق قابل دستیابی است، اما تنها یک راه برای تحقق آن وجود دارد: دیپلماسی، بر مبنای احترام و منافع متقابل.

اقلیت «نتانیاهو-اول» در آمریکا که از دیپلماسی وحشت دارند، اکنون برنامه واقعی خود را افشا کرده‌اند. جهان باید توجه داشته باشد که اولویت واقعی آنان چیست. /ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار