گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در عربستان سعودی اعلام کرد که قصد دارد پس از سقوط حکومت بشار اسد، تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کند، اقدامی که به گفته او «به آنها فرصتی برای عظمت دوباره می‌دهد.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۷۸۰۸۴
ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در یک مجمع سرمایه‌گذاری عربستان سعودی گفت که این تصمیم را پس از گفت‌و‌گو با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و همچنین رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، گرفته است.

ترامپ گفت: «من دستور توقف تحریم‌ها علیه سوریه را خواهم داد تا به آنها فرصتی برای عظمت بدهم.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: زمان آن فرا رسیده که به سوریه فرصت بدهیم، و برایش آرزوی موفقیت دارم. ما به دنبال تعامل مسالمت‌آمیز و دراز کردن دست دوستی به سوی همه جهان هستیم.

ترامپ اضافه کرد: «امیدوارم دولت تازه سوریه صلح را حفظ کند. این کشور به اندازه کافی، زجر و کشتار را تجربه کرده است. دولت من اقدامات اولیه برای عادی سازی روابط سوریه و آمریکا را آغاز کرده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «روبیو با وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد. دستور خواهم داد تا همه تحریم‌ها علیه سوریه برداشته شود تا این کشور فرصتی برای دستیابی به شکوه پیدا کند.»

او مدعی شد: جهان باید این فرصت را غنیمت شمرده و بر منافع مشترک تمرکز کند. امنیت و صلح باعث شکوفایی میلیون‌ها انسان خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش درباره توافق سازش با اسرائیل موسوم به توافق ابراهیم گفت: عربستان سعودی به زودی به توافق ابراهیم خواهد پیوست و این کار را در زمان مناسب انجام خواهد داد.

ترامپ مدعی شد: «هدف از پیمان ابراهیم، صلح است. آرزوی من است که عربستان سعودی به این پیمان بپیوندد. این به عربستان سعودی کمک بسیاری خواهد کرد. عضویت عربستان سعودی به پیمان ابراهیم سرنوشت خاورمیانه را تعیین خواهد کرد.»

او ادعا کرد: «زمانی که عربستان سعودی به پیمان ابراهیم بپیوندد، شما به من و همه افرادی که برای خاورمیانه فداکاری کردند احترام گذاشته‌اید.»/ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار