سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به آغاز فرآیند‌های اجرایی انتخابات گفت: بر اساس هدف‌گذاری وزیر کشور، انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در سال آینده به صورت تمام‌الکترونیک برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور در نشست رابطین انتخاباتی استانداری‌های البرز، سمنان، قم و قزوین با اشاره به آغاز فرآیند‌های اجرایی انتخابات گفت: با توجه به اینکه فرآیند‌های اجرایی انتخابات آغاز شده، انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در برخی حوزه‌ها و همچنین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری را در اردیبهشت سال آینده در پیش داریم.

وی افزود: بر همین اساس آموزش‌ها و نشست‌های مرتبط را آغاز کرده‌ایم و نشست امروز به عنوان اولین نشست از این سلسله نشست‌ها برگزار می‌شود که ترکیبی از برخی گروه‌های استانی است. هر دوره، چهار استان دعوت می‌شود و این گروه‌ها متشکل از مدیران کل سیاسی و انتخابات، مدیران کل فناوری اطلاعات استانداری‌ها، رؤسای گروه‌های انتخابات و فرماندار مرکز استان به نمایندگی از سایر فرمانداران هستند.

وی گفت: در این جلسات، موضوعات مربوط به هر استان به صورت مفصل بررسی و یک آسیب‌شناسی جدی از دوره‌های گذشته انجام می‌شود. با توجه به اینکه هدف‌گذاری کلی از سوی وزیر کشور، برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک در شورا‌های اسلامی شهر و روستا در انتخابات پیش‌رو است، هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری مورد نیاز است.

رئیس ستاد انتخابات کشور ادامه داد: قانون شورا‌ها نیز به تازگی ابلاغ شده و آیین‌نامه اجرایی آن را تدوین کرده‌ایم که در حال سپری کردن مراحل نهایی تصویب در دولت است. این تغییرات قانونی نیز مستلزم برگزاری آموزش‌هایی برای مجریان انتخابات است که در این نشست‌ها مورد بررسی و مرور قرار می‌گیرد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم تا حدود ۲۰ تیر این دوره از آموزش‌ها و نشست‌ها را در قالب گروه‌های چهارتایی استانی به پایان برسانیم. پس از آن، آموزش فرمانداران و بخشداران را به‌صورت منطقه‌ای آغاز خواهیم کرد تا پیش‌زمینه‌های لازم برای برگزاری انتخاباتی منظم و قانونی فراهم شود. با توجه به هدف‌گذاری انجام‌شده برای برگزاری انتخابات الکترونیکی و اجرای مدل تناسبی در تهران، نیازمند آموزش‌های مفصل مبتنی بر قانون جدید هستیم که این موارد نیز در این جلسات بررسی می‌شود. موضوع مشارکت و افزایش آن نیز از مسائل مهم ماست و نشست با گروه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در استان‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سوی دفتر انتخابات وزارت کشور، تمام مراحل به‌صورت منظم و در موعد مقرر همراه با آموزش‌های دقیق انجام شود تا در سال آینده شاهد انتخاباتی پرشور، با مشارکت حداکثری و سالم و شفاف برای انتخاب نهاد شورا‌ها و همچنین انتخابات میان‌دوره‌ای در حوزه‌های مربوطه باشیم.

نشست رابطین انتخاباتی استانداری‌های البرز، سمنان، قم و قزوین با حضور علی زینی‌وند معاون سیاسی و رئیس ستاد انتخابات کشور، امیر شجاعان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی و رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور و محسن اسلامی مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور برگزار شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار