مدیرعاملی استقلال باز هم تغییر کرد/ علی تاجرنیا سرپرست موقت شد شهادت بیش از ۱۲۳ فلسطینی طی ۲۴ ساعت در غزه/ شمار کلی شهدا به ۶۱ هزار نفر رسید تصاویر شگفت‌انگیز از واشنگتن/ پایتخت آمریکا زیر سلطه نیروهای نظامی+ ویدیو یارانه نقدی مرداد و وضعیت مبهم مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا جمعه برگزار می‌شود/ حضور قدرتمند تراکتور در سید اول قیمت طلا امروز ۲۲ مردادماه سفارت عراق در واشنگتن/ توافق با ایران در چارچوب همکاری دوجانبه است تحریم‌ها به اندازه جنگ مرگبارند/ عراقچی خواستار محکومیت جهانی شد شکست تلخ سپاهان مقابل الدحیل/آخرین وضعیت لیگ نخبگان آسیا دو خرید پرسپولیس قطعی شد؛ یک خارجی و یک داخلی می‌آیند مدیرعامل استقلال استعفا کرد تراکتور فاتح سوپرجام فوتبال ایران شد شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه

سرکه سیب؛ معجزه کاهش وزن یا افسانه‌ای پر سروصدا؟

بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرکه سیب قرن‌ها است که از نظر پزشکی استفاده می‌شود و این در حالی است که ادعاهای زیادی درباره  فواید سلامتی احتمالی این سرکه وجود دارد. کاهش وزن، یکی از جدیدترین ادعاها درباره سرکه سیب است. «رژیم کاهش وزن با سرکه سیب» که گاهی‌اوقات سم‌زدایی با سرکه سیب نامیده می‌شود، چند سالی است که یکی از موضوعات پرطرفدار کاهش وزن قلمداد می‌شود. 

سرکه سیب از سیب‌هایی که ابتدا خرد، تقطیر و سپس تخمیر شده‌اند، به دست می‌آید. می‌توان از آن در مقادیر کم استفاده کرد. این احتمال وجود دارد که سطوح بالای اسیداستیک یا شاید ترکیبات دیگر آن، مسئول مزایای سلامتی سرکه سیب باشد. اگرچه توصیه‌ها برای دوز متفاوت است اما اغلب مصرف 1 تا 2 قاشق چای‌خوری قبل یا همراه غذا توصیه کرده‌اند. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، هزاران سال است که از ترکیبات حاوی سرکه به دلیل خواص درمانی احتمالی آنها استفاده شده است؛ برای بهبود قدرت، سم زدایی، حتی به عنوان آنتی بیوتیک. در حالی که دیگر هیچ کس از سرکه سیب به عنوان آنتی بیوتیک استفاده نمی‌کند (حداقل، هیچ کس نباید استفاده کند!). سرکه سیب ممکن است با تغییر نحوه جذب غذا از روده، به کاهش سطح قند خون بعد از غذا کمک کند. تعدادی از مطالعات نشان می‌دهند که سرکه ممکن است با مسدود کردن جذب نشاسته از افزایش قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 جلوگیری کند.

به نظر می‌رسد برای بسیاری از درمان‌های طبیعی، خطر کمی وجود دارد، بنابراین یک رویکرد رایج این است که «چرا آن را امتحان نکنیم؟» با این حال، برای رژیم های غذایی با محتوای سرکه بالا، چند هشدار لازم است و سرکه باید رقیق شود. اسیدیته بالای آن در صورت مصرف "مستقیم" می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند. به عبارتی مصرف آن به عنوان جزئی از سس سالاد راه حل بهتری است.

برخی گزارش‌ها بیان کرده‌اند که سرکه سیب، سبب افت سطح پایین پتاسیم خون می شود. دانستن این امر به ویژه برای افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که می توانند پتاسیم را کاهش دهند مانند دیورتیک های معمولی که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند، مهم است. سرکه می تواند سطح انسولین را تغییر دهد. افراد مبتلا به دیابت باید به ویژه در مورد رژیم غذایی پر سرکه محتاط باشند./ایسنا

کلمات کلیدی: سرکه سیب
ارسال نظر
آخرین اخبار