هافبک اسبق سپاهان به گاندو‌ها پیوست مهاجم استقلال جدا شد تصویب شرایط واگذاری مابقی سهام دولت در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه اتفاقات عجیب در استقلال/ ساپینتو: آل‌کثیر را نمی‌خواهم زلزله ۳.۴ ریشتری حوالی سومار را لرزاند حریق واحد مسکونی در خیابان وحدت اسلامی ۳ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت وزیر ارتباطات: استفاده از فیلترشکن‌های مجانی باعث آلودگی شبکه کشور شده است+ فیلم تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ابراهیم پور: آقای وزیر ارتباطات، در جنگ ۱۲ روز معلوم شد شبکه ملی اطلاعات نه یک شبکه بلکه قطعاتی پراکنده و بعضاً ناکارآمد است + فیلم اسحاقی: اسامی افرادی که از اینترنت طبقاتی استفاده می‌کنند را اعلام کنید + فیلم برتری کشتی آزاد روسیه برابر آمریکا در بوداپست توصیه‌هایی برای محافظت در برابر اشعه فرابنفش / لزوم حداقل مواجهه از ساعت ۱۱ تا ۱۶ اندونگ به اردوی استقلال اضافه شد قارچی که می‌تواند یک عامل قوی ضدپیری باشد

سرکه سیب؛ معجزه کاهش وزن یا افسانه‌ای پر سروصدا؟

بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرکه سیب قرن‌ها است که از نظر پزشکی استفاده می‌شود و این در حالی است که ادعاهای زیادی درباره  فواید سلامتی احتمالی این سرکه وجود دارد. کاهش وزن، یکی از جدیدترین ادعاها درباره سرکه سیب است. «رژیم کاهش وزن با سرکه سیب» که گاهی‌اوقات سم‌زدایی با سرکه سیب نامیده می‌شود، چند سالی است که یکی از موضوعات پرطرفدار کاهش وزن قلمداد می‌شود. 

سرکه سیب از سیب‌هایی که ابتدا خرد، تقطیر و سپس تخمیر شده‌اند، به دست می‌آید. می‌توان از آن در مقادیر کم استفاده کرد. این احتمال وجود دارد که سطوح بالای اسیداستیک یا شاید ترکیبات دیگر آن، مسئول مزایای سلامتی سرکه سیب باشد. اگرچه توصیه‌ها برای دوز متفاوت است اما اغلب مصرف 1 تا 2 قاشق چای‌خوری قبل یا همراه غذا توصیه کرده‌اند. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، هزاران سال است که از ترکیبات حاوی سرکه به دلیل خواص درمانی احتمالی آنها استفاده شده است؛ برای بهبود قدرت، سم زدایی، حتی به عنوان آنتی بیوتیک. در حالی که دیگر هیچ کس از سرکه سیب به عنوان آنتی بیوتیک استفاده نمی‌کند (حداقل، هیچ کس نباید استفاده کند!). سرکه سیب ممکن است با تغییر نحوه جذب غذا از روده، به کاهش سطح قند خون بعد از غذا کمک کند. تعدادی از مطالعات نشان می‌دهند که سرکه ممکن است با مسدود کردن جذب نشاسته از افزایش قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 جلوگیری کند.

به نظر می‌رسد برای بسیاری از درمان‌های طبیعی، خطر کمی وجود دارد، بنابراین یک رویکرد رایج این است که «چرا آن را امتحان نکنیم؟» با این حال، برای رژیم های غذایی با محتوای سرکه بالا، چند هشدار لازم است و سرکه باید رقیق شود. اسیدیته بالای آن در صورت مصرف "مستقیم" می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند. به عبارتی مصرف آن به عنوان جزئی از سس سالاد راه حل بهتری است.

برخی گزارش‌ها بیان کرده‌اند که سرکه سیب، سبب افت سطح پایین پتاسیم خون می شود. دانستن این امر به ویژه برای افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که می توانند پتاسیم را کاهش دهند مانند دیورتیک های معمولی که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند، مهم است. سرکه می تواند سطح انسولین را تغییر دهد. افراد مبتلا به دیابت باید به ویژه در مورد رژیم غذایی پر سرکه محتاط باشند./ایسنا

کلمات کلیدی: سرکه سیب
ارسال نظر
آخرین اخبار