پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود

مشاور فرمانده کل سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست

حمیدرضا مقدم‌فر گفت: نیرو‌های نظامی و امنیتی و دفاعی همگی به صورت طبیعی در آماده‌باش کاملند، اما منطق می‌گوید که اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 29
کد خبر: ۲۹۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرمانده کل سپاه و کارشناس مسائل راهبردی گفت: یکی از دستورکار‌های اصلی رسانه‌ای و روانی دشمن پس از جنگ ۱۲ روزه آن است که «سایه جنگ» را به لحاظ رسانه‌ای بر سر ایران حفظ کند و هدف اصلی او از این امر، به تعلیق بردن اقتصاد و سیاست در ایران است تا مردم ایران کاملاً متضرر شوند.

وی ادامه داد: اسرائیل در شرایطی که خودش مدعی است در جنگ ۱۲ روزه ایران را غافلگیر کرده بود، باز هم شکست خورد! آنها تصور می‌کردند که بعد از ۱۵ سال کار اطلاعاتی و تمرین نظامی و ... می‌توانند کار ایران را تمام کنند، اما حتی در آن اقدام کاملاً برنامه‌ریزی شده‌ی طولانی مدت هم شکست سنگینی خوردند و دنیا این موضوع را به تماشا نشست، حال الان با چه منطقی می‌توانند به ایران حمله کنند؟

مقدم فر افزود: هیچ منطق نظامی و سیاسی چنین نتیجه‌ای به دست نمی‌دهد که اسرائیل به دنبال درگیری نظامی مجدد با ایران باشد؛ چون این بار شکست سنگین‌تری می‌خورند. آنها احمق هستند، ولی نه اینقدر که دوباره حمله کنند! چون می‌دانند که تنبیه بزرگتری در انتظارشان است.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: نیرو‌های نظامی و امنیتی و دفاعی همگی به صورت طبیعی در آماده‌باش کاملند، اما منطق می‌گوید که اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست و توان حمله ندارد؛ لذا ادعا‌ها مبنی بر جنگ قریب‌الوقوع بیش از هر چیز مصداق عملیات روانی و عملیات رسانه‌ای با هدف تعلیق اقتصاد در ایران است.

وی تصریح کرد: آنها از مکانیسم ماشه هم می‌خواهند فضای روانی در جهت سایه جنگ بسازند حال آنکه این مکانیسم هم هیچ ارتباطی با فصل هفت منشور سازمان ملل و جنگ ندارد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار